Charizmatický Dávid Uzsák má so svojou postavou v seriáli veľa spoločného: Toto mu neskutočne lichotí!

Patrí medzi nové tváre seriálu Nemocnica, no ako herec má už množstvo skúseností a musíme uznať, že je skutočne talentovaný a charizmatický. David Uzsák si získal srdce nejednej diváčky a so svojou postavou v seriáli, má toho spoločného viac, ako by ste si mysleli.

Aký je Dávid Uzsák a aký zase Braňo Srnčík, postava ktorú hrá Dávid v Nemocnici? Majú toho veľa spoločného? „On tak používa humor, ako obranný mechanizmus, čo tiež mám do istej miery, taký ten sarkazmus, ktorý je mne dosť blízky. Do istej miery aj ten jeho príbeh s tým ockom, tak moja babka tiež mala alzheimera, čo som vlastne si tak zažil celkom zblízka, takže hej, máme toho viac toho spoločného,“ priznal Dávid, že ich s Braňom spája nie len špecifický zmysel pre humor, ale aj nie práve jednoduchý osud blízkeho človeka.


Dávid je skvelý a talentovaný herec a charizmatický človek, čo vidia aj diváci seriálu Nemocnica. V komentároch na sociálnych sieťach sa to len tak hemží pozitívnymi a milými ohlasmi na jeho osobu a ako sám prezradil, lichotí mu to. Dávid nám dokonca v rozhovore povedal, že sa od vysielania Nemocnice zvýšil záujem o jeho osobu. „Akože, nie žeby som ašpiroval na titul sex symbol, ale áno, poviem, že bol zvýšený záujem,“ povedal v rozhovore. Ako to ale sám vníma? „Lichotí mi to, samozrejme. Prečo by človek neprijal pozitívny záujem, podľa mňa to je super. Ako neprechádza to zatiaľ do nejakých extrémov, takže vnímam to pozitívne,“ dodal Dávid s úsmevom.

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke! 

Tagy: Nemocnica