Veľká radosť Zuzany Kanócz: Gratulácie sa len tak hrnuli!

Herečka Zuzana Kanócz svoje súkromie až tak na sociálnych sieťach nezdieľa, no tentokrát zverejnila fotografie, na ktorých pózuje šťastná aj s partnerom, Jurajom Lojom. Obom sa totiž dostalo veľkej pocty!

Herečka sa so svojimi fanúšikmi podelila o krásne zábery, na ktorých pózuje aj s ocenením IGRIC, a to za ženský herecký výkon a stvárnenie postavy vojvodkyne Henriety vo filme O liečivej vode. Nuž, nie na darmo sa hovorí, že v Nemocnici máme skutočne špičkové obsadenie. Zuzana je skvelá herečka a ocenenie si jednoznačne zaslúžila.


Po tom, čo zverejnila krásne zábery, sa začali pod príspevkom na Instagrame gratulácie len tak sypať. Nechýbali ani hereckí kolegovia z Nemocnice, ktorí prispeli svojou gratuláciou. „Najkrajší ľudia! Gratulujem,“ napísal komentár Richard Autner. „Bravo, bravo, bravo,“ pridala sa Nela Pocisková. Samozrejme, nadšené gratulácie nechýbali ani od fanúšikov. Musíme uznať, že je z fotografií jasné, že mala Zuzana veľkú radosť. Ocenenie získal aj Juraj Loj, a to za brilantné stvárnenie postavy Františka vo filme Šarlatán, s prihliadnutím na jeho účinkovanie v seriáli Slovania, v ktorom hral aj s Richardom Autnerom.

​Fantastickú herečku, Zuzanu Kanócz, môžete sledovať v seriáli Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!