Kristína Kanátová z Nemocnice otvorene o ťažkom období: Prehovoriť o tomto chcelo odvahu!

Obľúbená sestrička z Nemocnice, Kristína Kanátová, vie o tom, aké je zdravie dôležité, toho naozaj dosť. Najmä, ak ide o to duševné. Sama si prešla obdobím, o ktorom je potrebné hovoriť. Ako zvládla herečka neľahké chvíle v živote?

​Seriálová Mia prezradila v rozhovore v Ranných novinách, že si prešla v živote neľahkým obdobím, počas ktorého musela vyhľadať pomoc odborníkov. Duševné zdravie je pre mňa veľmi dôležité, starostlivosť o to beriem ako svoju veľkú prioritu, pretože ja som si prešla v živote viacerými obdobiami, ktoré boli ťažké, prešla som depresiou, veľmi ťažkou, klinickou. Ako náhle som sa z toho dostala, som sa rozhodla moju skúsenosť posunúť ďalej,“ prezradila o sebe Kristína neľahké tajomstvo.

​Kristína už nemá problém hovoriť o tejto skúsenosti či téme otvorene, nebolo to však takto vždy. V minulosti sa stretla skôr s negatívnou spätnou väzbou. „Ja som vnímala, v období, kedy mne sa diala ťažoba, to, že bolo o tom málo informácií. Pred ôsmimi rokmi to bolo veľmi ťažké, pretože sa to bralo ako tabu, málo sa o tom hovorilo. Teraz sa to začína konečne viac otvárať,“ dodala herečka. Je skvelé, že sa Kristínke podarilo z depresie dostať. Aktuálne dokonca pomáha ľuďom s podobným problémom. Viac sa dozviete v rozhovore vo videu HORE.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristina Kanatova (@kan_krist)

Sledujte seriál Nemocnica, každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica