Spoznávate ich? Aj tieto krásne herečky sa objavili v seriáli Nemocnica!

V seriáli Nemocnica sa premelie množstvo hercov vo vedľajších úlohách, ktorí sú príjemným spestrením deja. Často sú to mladé talenty, no v seriáli vidíte aj krásne a ostrieľané slovenské herečky. V Nemocnici sa mihli napríklad aj tieto! Spoznali ste ich?

Petra Molnárová

Obľúbená herečka, Petra Molnárová, ktorá tvorila svojho času pár so Sveťom Malachovským, si zahrala v seriáli Nemocnica po boku ďalšej známej herečky, a to v úlohe sestry úspešnej modelky. Petra má síce dve deti, no práci sa aj vďaka pomoci od svojej rodiny môže venovať naplno. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra (@petra_molnarova_)

Natália Germani

Natália sa mihla v seriáli Nemocnica, no čoskoro ju uvidíte vo viacerých nových pripravovaných formátoch televízie JOJ. Popri svojej dcérke Zune sa stíha taktiež venovať úspešnej hereckej kariére. Okrem filmovej či seriálovej tvorby ju máte možnosť vidieť aj v divadle. Natália žije striedavo na Slovensku a v New Yorku. Poznáte ju ale napríklad aj z televízneho hitu Vlci. V Nemocnici si zahrala úlohu mladej modelky, ktorá zanedbala svoje zdravie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani)

Dominika Žiaranová

Nie len tvár, ale najmä hlas krásnej herečky, Dominiky Žiaranovej, je Slovákom dobre známy. Zahrala si aj napríklad v seriáli Delukse, no je to zároveň aj skvelá dabingová herečka. V Nemocnici hrala v úlohe ženy, ktorá zvádzala doktora Adama, alias Mariána Mitaša a zamkla ho v byte, aby nemohol odísť do práce. Dominika cesta v seriáli Nemocnica sa ale touto úlohou rozhodne neskončila!

Dominika Žiaranová Zdroj: JOJ

​Jana Labajová

Herečka, divákom dobre známa zo seriálov Za sklom, Vlci či Slovania, sa v seriáli Nemocnica objavila vo viacerých epizódach, ako sestra zosnulej manželky doktora Noëla Macha. Jana Labajová svojou krásou rozhodne učarovala mnohým a charakteristický je pre ňu najmä jej prirodzený vzhľad. Zdá sa, že Janka si divákov seriálu Nemocnica získala, najmä vďaka jej postave v seriáli, ktorá je milá a dobrosrdečná.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jana Labajova (@labajova)


Zuzana Porubjaková

Svet podľa Evelyn, Panelák či Dvojičky. Aj to sú projekty televízie JOJ, v ktorých ste si obľúbili úspešnú a krásnu slovenskú herečku, Zuzku Porubjakovú. Tá sa v seriáli nemocnica objavila ešte v jednej z prvých epizód, ako budúca mamička, ktorá taktiež poriadne zanedbala svoje zdravie. Zuzku budete mať možnosť už čoskoro sledovať aj v novom komediálnom seriáli Zlatá rybka, v jednej z hlavných úloh. Okrem práce robia herečke radosť rozhodne aj jej dve deti, popri ktorých si stíha odbiehať aj na pľac!

Zuzana Porubjaková Zdroj: TV JOJ

​Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nemocnica