Petra Vajdová otvorene o synovi aj hereckej kariére: Zvláda to vďaka týmto dvom ľuďom!

Herečka Petra Vajdová je už stabilnou súčasťou seriálu Nemocnica a jej postava psychiatričky stihla na urgente narobiť poriadny vietor! Ako sa má ale Petra Vajdová v súkromí a ako stíha starostlivosť o synčeka aj nakrúcanie seriálu?

Herečka má aktuálne nabitý pracovný program a ako nám v minulom rozhovore prezradila, na nakrúcanie seriálu sa vždy veľmi teší nie len kvôli skvelej atmosfére na pľaci, ale aj kvôli vždy profesionálnemu a skvelému prístupu pána režiséra Nemocnice. Ako ale pracuje so svojim časom? Ako sa jej darí stíhať nakrúcanie aj starostlivosť o synčeka? „Vďaka mojej mamine a ocinovi. Inak by som to nestíhala. Sú dni, kedy to nezvládam vnútorne, keď ráno plače, chce byť so mnou a hrať sa a ja ho musím zaviesť k babičke. Ja sa to musím naučiť zvládať emočne, pretože sa zabuchnú dvere a on zabudne a hrá sa s babkou a dedom. Ale ja v aute mám pocit, že som najhoršia mama na svete. Toto ja na sebe musím zapracovať,“ prezradila herečka.


Synček si, samozrejme, vyžaduje veľa pozornosti, ale u starých rodičov mu je veľmi dobre. Petra si tak môže odbiehať na nakrúcanie. Malý jej ale veľmi chýba a vždy sa za ním domov teší, aj keď je to občas náročné. „Je to veľmi ťažké, pretože prídem unavená, vezmem ho a začne mi druhá šichta, ale on ma dobíja, on je duracelko a ja by som takéto životné tempo, ktoré mám opäť, nezvládla, keby som bola sama. Ani by som to nechcela. Ale tým, že mám jeho, to proste zvládam,“ priznala Petra Vajdová, že je to občas pre ňu vyčerpávajúce, aj keď veľmi krásne obdobie.

Spoznáva ale syn Petry Vajdovej mamu napríklad v televízii? „Nechápe to ešte. Nechápe, že prečo som doma, aj tam. To je ako keď mu volám, tak on ide otvárať dvere. On si myslí, že ja som za dverami. Napríklad reaguje na môj hlas v rozprávkach. Takže určite ma bude vnímať,“ dodala Petra s úsmevom.

Nemocnica - Petra Vajdová Zdroj: TV JOJ

​Herečka si rolu doktorky užíva. Sama dabuje iné zahraničné seriály z nemocničného prostredia a toto je pre ňu skvelá skúsenosť. Pochvaľuje si najmä zdravotnícke rovnošaty v seriáli.„Ja som veľmi spokojná, že nie som v sexi obtiahnutých šatách a na lodičkách a nemusím riešiť, či som pribrala, nepribrala. Cítim sa v tom veľmi pohodlne a spokojne a som veľmi rada, že máme to oblečenie,“ prezradila Petra Vajdová.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!