Komplikované vzťahy v Nemocnici: Ktorému páru to želáte najviac?

Vzťahy našich lekárov, lekárok a sestričiek sú v Nemocnici často komplikované. Niektorí svoju lásku našli, iní ju ešte hľadajú. Komu z nich to prajete najviac? Hlasujte v ankete!

Rebeka a Adam

Nela Pocisková a Marián Mitaš - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Rebeka tvorila pár s Romanom, ktorého nadovšetko milovala. Ten ju však vymenil za Denisu, s ktorou má už aj bábätko. Rebeka ale našla svoje šťastie u kolegu – doktora Adama Ondruša. Zdá sa, že konečne našla svoje šťastie a že sú jej city voči Adamovi silné. On to cíti rovnako. Keď si však mysleli, že začína krásna nová etapa v ich živote, Adam vážne ochorel. Rebeka ale stojí po jeho boku.

Denisa a Roman

Richard Autner a Eva Mores - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Denisa a Roman boli spočiatku milenci. Po tom, čo sa Romanova nevera prevalila a Denisa zistila, že je tehotná, sa dali spolu dokopy a skúšajú to. Ich vzťah je zatiaľ plný hádok a rozhodne nie je tak sladký, ako keď sa stretávali tajne. Avšak obaja sa snažia nájsť si k sebe cestu, najmä kvôli ich synčekovi- Miškovi.

​Zuzana a riaditeľ Marek

Zuzana Kanócz a Marek Majeský - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Doktorka Zuzana je žena, ktorá nevie, čo je to láska a ktorá v sebe nemá takmer žiadnu empatiu. Svojou jedinečnou a tvrdou povahou si získala riaditeľa Nemocnice tak veľmi, až sa do nej zamiloval až po uši. Ľadová kráľovná Zuzana sa nakoniec roztopila a s Marekom tvoria pár. Dokonca už spoznala aj jeho rodičov. Situáciu im ale komplikuje riaditeľova bývalá žena Vilma, ktorá prišla pracovať do nemocnice a vôbec sa netají tým, že chce Mareka naspäť. Ten ňou ale opovrhuje.

Braňo a Agátka

Anna Nováková a Dávid Uzsák - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Mladí lekári Agátka a Braňo síce nie sú oficiálne pár, avšak obaja majú pre seba slabosť. Ich vzťah sa ale stále komplikuje. V momente, keď si už k sebe idú nájsť cestu, sa niečo pokazí. Obaja doteraz nemali dosť odvahy, aby dali svojmu vzťahu šancu, avšak aj napriek tomu sú miláčikmi divákov. Boli by rozhodne skvelým párom!

Sestrička Mia a doktor Noël

Noel Czuczor a Kristína Kanátová - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Doktor Noël má za sebou ťažké obdobie. Po smrti manželky si dlhú dobu nedokázal pri sebe inú ženy ani len predstaviť. Sestrička Mia to so vzťahmi nemala taktiež jednoduché. Po nevydarenom pokuse o vzťah s doktorom Mišiakom si akosi s Noëlom k sebe začali hľadať cestu a my až časom uvidíme, ako im to bude spolu fungovať.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok, stredu a štvrtok o 20:35 na JOJke!