To je ale radosti! Anna Nováková ukázala svoju malú dcérku: Pozrite, aké sú spolu rozkošné!

Obľúbená herečka z Nemocnice nezdieľa veľa zo svojho súkromia, no občas sa so svojimi fanúšikmi podelí o nejaký ten záber. Seriálová Agátka si užíva svoje druhé tehotenstvo a popri tom sa samozrejme venuje aj svojej malej dcérke. Pozrite, aké sú spolu rozkošné!

Herečka nám pred časom prezradila, že obdobie, ktoré aktuálne prežíva, je pre ňu skutočne krásne. „Tehotenstvo je pre mňa veľmi pekným obdobím. Aj prvý, aj druhýkrát som sa cítila veľmi šťastne a pokojne. No po fyzickej stránke som to tentoraz zvládala horšie. Tiež je to iné situáciou, ktorú momentálne zažívame. V tomto smere si dávam veľký pozor,“ prezradila herečka.

O tom, že je teraz spokojná, svedčí aj najnovšia fotografia, na ktorej je aj so svojou prvorodenou dcérkou na hojdačke. Anna vyzerá šťastne a aktuálne si toto obdobie užíva aj s dcérkou naplno. Seriálová Agátka sa nikdy netajila tým, ako je pre ňu rodina dôležitá a je skutočne obdivuhodné, ako zvláda svoj nabitý pracovný program aj rodinný život.

Nemocnica - Anna Nováková s dcérkou Zdroj: IG / annanovakova2

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Novakova (@annanovakova2)


Aj vždy milú a chápavú doktorku Agátu, ktorú stvárňuje práve Anna Nováková, môžete sledovať v utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!