Odchádza obľúbený Marián Mitaš z Nemocnice? Vieme, aký osud čaká seriálového Adama Ondruša!

Príbehy vašich obľúbených postáv sa v seriáli Nemocnica menia rýchlo. Platí to aj pre príbeh Rebeky a Adama, ktorí sa tešili z ich začínajúcej veľkej lásky. Osud im ale príliš nedoprial a do deja vstúpila Adamova zákerná choroba. Aký osud ich ale čaká? Vráti sa Marián Mitaš ako seriálový Adam opäť na oddelenie urgentu?

Po tom, čo Rebeke nevyšlo manželstvo s Romanom, hľadala dlho nového partnera. Chvíľu to vyzeralo dokonca tak, že sa jej to už snáď ani nepodarí. Nakoniec sa ale zamilovala do kolegu Adama. Mnoho divákov ich vzťahu fandilo a prirodzene ich preto zaujímalo, kam Adam, ktorého stvárňuje Marián Mitaš, zmizol. Doktorovi Ondrušovi ale po ťažkostiach diagnostikovali vážne ochorenie, nádor na mozgu. Adam sa síce nechal operovať a operáciu prežil, stratil však určitú časť pamäte a na Rebeku si nespomenul. Liečiť sa odišiel do Prahy a zmizol tak z obrazoviek. My vám prinášame vyjadrenie kreatívnej producentky a scenáristky seriálu, ktorá vám prezradí, čo sa vlastne s Adamom Ondrušom stane.

Odišiel Marián Mitaš z Nemocnice natrvalo? „Postava Adama Ondruša zo seriálu definitívne neodišla. Adamov príbeh sa odohráva v úzadí, kde sa zotavuje po ťažkej operácii a čiastočnej straty pamäte. Postava, ktorú stvárňuje Marián Mitaš sa stala veľmi rýchlo obľúbenou, jeho dejová linky však vyústila veľmi dramaticky a bolo potrebné jej načas dať pauzu. Aj keď cesty Adama a Rebeky sa na chvíľu rozišli, nie je vylúčené, že ich osud, respektíve tvorcovia seriálu opäť privedú dokopy,“ prezradila scenáristka a kreatívna producentka seriálu, Danica Hričová. Teraz vám ale prezradíme, že Rebeku v ďalších častiach Nemocnice čaká nový vietor, nové vzťahy a celkom iný životný rozmer.

Nemocnica - Nela Pocisková a Marián Mitaš Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok 20:35 na JOJke!