Dominika Žiaranová zahviezdila v seriáli Delukse a teraz prichádza do Nemocnice: Aha, ako sa od vtedy zmenila!

Krásna a talentovaná. Aj taká je Dominika Žiaranová, ktorá sa už onedlho objaví v Nemocnici, ako nová energická internistka. Na urgent so sebou prináša nie len vlastný tajomný príbeh, ale aj čerstvý vietor. Herečka ale zahviezdila aj v seriáli Delukse. Pozrite, ako sa od vtedy zmenila!

Dominika prichádza, ako energická internistka Inéz. Tá sa v Nemocnici už objavila, a to ako sesternica Adama Ondruša, ktorý musel kvôli zotaveniu sa z ťažkej operácie odísť do Prahy. Ako to už býva, aj Inéz skrýva svoje tajomstvá, ktoré budú postupne vyplavené na povrch. Bude to naozaj zaujímavá postava, ktorá taktiež ovplyvní vzťahy v Nemocnici. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

V seriáli Delukse ste mohli sledovať Dominiku ako čašníčku Lili, ktorá si chcela v hoteli, v ktorom pracovala, uchmatnúť svojho rozprávkového princa. V tejto hereckej úlohe využívala často svoje ženské zbrane a bola skôr vypočítavá a drzá. V Nemocnici uvidíte Dominiku v úplne inej úlohe. Pozrite si v galérii fotografie, ako sa herečka od seriálu Delukse zmenila!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!