Skrýva v sebe nový lekár tajomstvo? Alexander Bárta prezradil viac o jeho úlohe v Nemocnici!

Už čoskoro prichádza do Nemocnice skvelý herec, Alexander Bárta, ktorý zamieša karty ako nový chirurg a vy sa máte rozhodne na čo tešiť! Nový doktor ovplyvní dej viac, ako by ste možno čakali. My vám prinášame rozhovor, v ktorom prezradí niečo viac o tom, aká bude jeho úloha v Nemocnici a čo od nej môžeme čakať!

Alexander Bárta neúčinkuje v seriáli z lekárskeho prostredia prvýkrát a preto nás zaujímalo, či bude táto úloha pre neho istým spôsobom aj výzva. Na túto otázku mal herec celkom jasnú odpoveď. „Ja si myslím, že každý projekt, kde mám ponuku hrať zaujímavú rolu, tak je výzva. Jednak je to vďačná téma, je to zaujímavá téma a v dnešných dňoch ešte o to zaujímavejšia, že naši zdravotníci sú pod obrovským tlakom, čo žijeme v reálnom naozajstnom živote, takže o to viac je to zaujímavejšie pre diváka, že čo vlastne tí ľudia každý deň podstupujú,“ prezradil Bárta v rozhovore.

Nás ale najviac zaujímalo, čo nám môže prezradiť o novej postave v Nemocnici. Zdá sa, že nový chirurg v sebe skrýva isté tajomno a Alexander Bárta nám to len potvrdil. „Nie veľa vecí môžem prezradiť, ale budem sa volať Filip Balog a je to postava, ktorá prichádza do deja asi pravdepodobne v ten najsprávnejší moment. Aj v jeho živote, kedy odchádza zo zahraničia. To, aké má v sebe tajomstvo si nechám pre seba, ako prekvapenie pre divákov, ale myslím si, že veľmi zaujímavo vie možno zamotať dej,“ povedal Alexander Bárta o svojej postave v seriáli.

Nemocnica - Alexander Bárta Zdroj: TV JOJ

​No a ako vníma skvelých hereckých kolegov, ktorí účinkujú v seriáli už samého začiatku a ako ho na pľaci privítali? „Je to síce nový projekt, ale Slovensko je malé, takže väčšinu kolegov poznám. S niektorými som robil, s niektorými som nerobil. Napríklad s Majom Majeským som ešte nikdy netočil, ani s Nelou Pociskovou, takže je to fajn,“ dodal herec.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!