Narcis, z ktorého ide strach! Do Nemocnice mieri manipulátor: Kamil Mikulčík opísal, čím bude jeho rola iná!

Kamil Mikulčík posilní tím lekárov na novom oddelení chirurgie už tento štvrtok a aj vďaka nemu to bude v Nemocnici poriadne zaujímavé. Naozaj špecifická postava poriadne zamieša karty a herec nám v rozhovore prezradil, čím sa seriálový Erik Polák líši od ostatných lekárov.

Tajomný a povrchný. Aj takýto bude nový chirurg, ktorého uvidíte už v štvrtkovej epizóde. Pre túto chvíľu vám o ňom síce ešte neprezradíme veľa, no garantujeme vám, že to bude poriadne zaujímavá postava, ktorá zamieša karty tým najnečakanejším spôsobom! Vzťahy v Nemocnici prejdu aj vďaka nemu poriadnou skúškou.

V rozhovore nám Kamil Mikulčík okrem iného prezradil, že pôjde o postavu, ktorá patrí k tým menej obľúbeným na pracovisku. Chirurg Erik Polák bude skôr negatívnym človekom, ktorý nemá sám v sebe veľa vecí uzatvorených a svoju túžbu po úspechu si kompenzuje alternatívnou medicínou a často neprospešnými radami, ktoré šíri na internete.


„Moja postava asi nebude úplne pozitívna. Som tu taký na výstrahu podľa mňa. Sú istí doktori, ktorí povedzme liečia takými špeciálnymi metódami, alternatívnymi. Nie je to príliš odborné, majú svoje blogy na YouTube a možno vytvárajú aj nejaké konšpirácie. Myslím si, že je to taká reálna postava. Dosť sa to v dnešnej dobe deje a ja zastávam práve takýto typ lekára,“ prezradil Kamil Mikulčík. Celý rozhovor si môžete pozrieť vo videu HORE.

Nemocnica - Kamil Mikulčík a Dominika Žiaranová Zdroj: TV JOJ

Kamila Mikulčíka a ďalších nových hercov, uvidíte v seriáli Nemocnica už tento štvrtok o 20:35 na JOJke!