Iskrí to medzi Rebekou a novým chirurgom? Filipov odvážny návrh ju dostane do rozpakov!

Prinášame vám prvú ochutnávku z novej epizódy Nemocnice, v ktorej uvidíte už aj nových hercov. Dominika Žiaranová, Kamil Mikulčík, ale aj Alexander Bárta sú pripravení ordinovať! Navyše, novému primárovi chirurgie nebude rozhodne chýbať odvaha. Rebeku privedie rovno do rozpakov.

Dnešná epizóda Nemocnice bude naozaj špeciálna. Okrem nových lekárov uvidíte aj nové nemocničné priestory – moderné a špičkové oddelenie chirurgie. Vzťahy v seriáli prejdú ozajstnou skúškou a nové posily vhupnú do zabehnutého vlaku Nemocnice na jednotku!

Filip Balog, ktorého stvárňuje Alexander Bárta, preberie vedenie chirurgie, ale aj samotnú Rebeku, ktorá sa bude pod jeho vedením pripravovať na jej vytúženú atestáciu. Po spoločnej operácii ale Filip prekvapí Rebeku svojim odvážnym návrhom. Pozve ju totiž na jedno špeciálne miesto na drink. Rebeka ostane v šoku, doslova sa zľakne a najprv Filipovi jasne a stručne vysvetlí, že vzťahy na pracovisku už nepodporuje. Filip ju okamžite usmerní s tým, že ide o čisto pracovný drink, no my mu to veľmi neveríme! Rebeka ho síce odmietne, no Filip svoj večer rozhodne nestrávi sám. Spoločnosť mu bude robiť iná kolegyňa! Ktorá? Nenechajte si ujsť nadupanú epizódu Nemocnice už dnes večer!

Nemocnica - Nela Pocisková, Alexander Bárta a Zuzana Kanócz Zdroj: TV JOJ
​​

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!