Dominika Žiaranová otvorene o jej hospitalizácii v nemocnici: V tomto mala veľké šťastie!

Krásna herečka Dominika Žiaranová je novou lekárskou posilou v Nemocnici. Seriálovú Inéz Hanzelovú ste už v seriáli videli, no jej postava je stále tajomná a veľa o nej nevieme. Herečka nám v rozhovore okrem iného prezradila, akú skúsenosť má z nemocničného prostredia ešte z detských čias. Možno budete prekvapení!

Do Nemocnice nastúpila energická internistka Inéz, ktorú stvárňuje nádherná Dominika Žiaranová. Tá sa v Nemocnici už objavila, a to ako sesternica Adama Ondruša, ktorý musel kvôli zotaveniu sa z ťažkej operácie odísť do Prahy. Ako to už býva, aj Inéz skrýva svoje tajomstvá, ktoré budú postupne vyplavené na povrch. Bude to naozaj zaujímavá postava, ktorá taktiež ovplyvní vzťahy v Nemocnici. Viac o Inéz prezradila Dominika vo videu HORE.


Okrem iného nás zaujímalo, ako vníma herečka vo svojom súkromnom živote nemocničné prostredie. Dominika nám prezradila, že má z detstva veľmi zaujímavú skúsenosť s lekármi. Pre mnoho detí, ktoré musia stráviť čas v nemocnici bez rodičov, je takáto skúsenosť často stresujúca. Herečka má ale na toto obdobie úplne iné spomienky. „Ja som bola hospitalizovaná, keď som mala asi desať rokov. Moja skúsenosť bola obrovsky krásna. Ležala som v nemocnici od Mikuláša. Spomínam si na to s veľkou láskou. Vďaka doktorom a vďaka sestričkám tam bolo všetko veľmi príjemné. Neviem, či som sa tak nastavila. Mne tam ale brutálne chutilo a mala som tam veľa kamarátov. Naozaj, tí ľudia tvoria ten priestor a ja som mala veľké šťastie na lekárov aj sestričky,“ prezradila Dominika svoju skúsenosť.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!