Nela Pocisková reaguje na týranie žien silnou skladbou: V novej piesni si vyspievala dušu!

Nela Pocisková je nie len fantastická herečka či vaša obľúbená seriálová Rebeka z Nemocnice, ale aj skvelá speváčka, o čom svedčí aj jej hudobná novinka. Nová skladba v sebe navyše ukrýva jedno silné posolstvo!

Nela Pocisková predstavila svoju novú skladbu, v ktorej ju môžete vidieť inú, než ste zvyknutí. Krásny úsmev a rozžiarenú tvár nahradil vo videoklipe smútok. V novinke Nie som tá, spieva Nela o príbehu, v ktorom sa, bohužiaľ, nájde množstvo žien a poukazuje na dlhodobý problém v našej spoločnosti.

Domáce násilie je strašné a neodpustiteľné a ženy, na ktorých je páchané, sa o tejto téme často boja hovoriť nahlas. Náročné je taktiež aj zobrať sa a odísť od tyrana. Nela Pocisková v rozhovoroch prezradila, že príbeh jednej z týraných žien sa jej dotkol natoľko, že sa spolu so svojim tímom rozhodli zložiť skladbu, ktorá reaguje na túto tému.

Pri predstavení svojej skladby poukázala Nela na tento problém aj na svojom Instagrame. ,,November je mesiac boja proti domácemu násiliu a táto skladba vyšla na podnet tohto problému, ktorý sa deje, a v týchto časoch ešte omnoho viac,“ prezradila obľúbená herečka zo seriálu Nemocnica. Pieseň je skutočne silná a emotívna a určite sa dotkne aj tých, ktorí našťastie s domácim násilím nemajú vlastné skúsenosti. K skvelej skladbe vyšiel aj klip, ktorý bol nakrútený na jeden záber. Nová pieseň v sebe nesie posolstvo a Nele sa táto novinka rozhodne vydarila!

Pozrite si videoklip k novej skladbe Nie som tá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)


Nelu Pociskovú môžete sledovať v seriáli nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!