Budú Inéz a Braňo spolu? Dominika Žiaranová prezradila, čo ste o nej a Dávidovi Uzsákovi rozhodne netušili!

Dominika Žiaranová a Dávid Uzsák si nie sú na pľaci cudzí. Ako sa ale bude ich vzťah v seriáli vyvíjať ďalej? Budú Inéz a Braňo spolu? Dominika Žiaranová prezradila viac!

Aj keď je Braňo k Inéz ešte stále chladný, zdá sa, že sa jej postupne začína otvárať. Čo nám o tejto seriálovej dvojici prezradila samotná Dominika? „Tak u mňa je to tiež ešte tak vo vzduchu, tak to lieta, že kam až sa tento vzťah ich až rozvinie, ale teda zatiaľ, ako mohli diváci vidieť, som ho dosť preskúšavala a Braňo je Inéz od začiatku myslím, že sympatický a niekde ju fascinuje tá jeho komplikovanosť a taká jeho tvrdohlavosť a myslím si, že Inéz má niekde taký nápomocný syndróm, takže ja som tiež veľmi zvedavá,“ prezradila Dominika, aj keď si diváci budú musieť na ich osud ešte počkať.

Dominika sa s Dávidom pozná už dlhšie a ako herci aj priatelia si veľmi dobre rozumejú. „Aj v súkromí som veľmi vďačná, že môžeme s Dávidkom spolu točiť, lebo Dávidka mám veľmi rada. Poznáme sa už od školy, takže to tak krásne zapadlo vlastne,“ povedala v rozhovore herečka. „Myslím si, že sme boli obaja radi a v očakávaní a vlastne to tak celé zaklaplo. Tak verím a dúfam, že sa Dávidkovi bude so mnou tiež dobre robiť,“ dodala Dominika.

Sledujte seriál Nemocnica v utorok a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!