Dominika Žiaranová odhalila tajomstvo svojho dokonalého vzhľadu: Toto sú jej skrášľujúce rituály!

Krásna herečka Dominika Žiaranová aktuálne hviezdi v seriáli Nemocnica aj Hranica. Kým v na urgente ju sledujete ako energickú internistku Inéz, v Hranici je zase vnučkou pašeráckeho biznisu, ktorá miluje skrášľovanie. Ako to má herečka so starostlivosťou o svoj vzhľad v reálnom živote?

Má Dominika svoje rituály, ktoré dodržiava, alebo vďačí za svoj vzhľad skôr dobrej genetike? „V poslednom čase, som si našla také svoje rituály, ktoré ráno a večer riešim. Cvičím jógu. To ma obrovsky dáva do pohody a skľudnenia. Začala som aj so studenými sprchami. A mám aj také rituály, kedy dbám na to, aby som sa večer poriadne odlíčila, lebo to som zanedbávala,“ prezradila o sebe herečka.


K starostlivosti o seba a svoje telo má Dominika pozitívny prístup, pretože ho vníma ako svoju schránku, ktorú si jednoducho musí opatrovať. „To telo je len jedno, je len naše a potom záleží ako funguje aj od toho, ako sa o neho staráme. Takže ja som veľmi rada, že som si našla tieto rituály, lebo pred tým to bolo také, že o päť minút vstávam a všetko rýchlo,“ vysvetlila Dominika.

Ak by ste si ale mysleli, že Dominiku netrápi absolútne žiaden problém s pleťou, boli by ste na omyle. Aj ona potrebuje svojej pokožke dopriať extra starostlivosť. „Mám suchú pokožku a bolo by odo mňa pekné, ak by som sa o ňu starala tak, ako si zaslúži. Takže asi toľko. Jóga, sprcha studená a starostlivosť o pleť,“ dodala herečka.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 a seriál Hranica zase každý pondelok, stredu a piatok o 20:35 na JOJke!