Dávid Uzsák z Nemocnice otvorene: Takýto typ ženy ho vie zaujať!

Patrí medzi nové tváre seriálu Nemocnica, no ako herec má už množstvo skúseností a musíme uznať, že je naozaj talentovaný a charizmatický. David Uzsák si získal srdce nejednej diváčky. Aký typ ženy vie zaujať jeho?

Dávid Uzsák si získal množstvo divákov a diváčok seriálu Nemocnica. Dokonca, keď sa náhodou v seriálových scénach neobjaví dlhšiu dobu, diváci sa na neho často pýtajú v komentároch na sociálnych sieťach. Keďže je Dávid mladým a pohľadným hercom, je prirodzené, že je najmä diváčkam seriálu sympatický aj ako muž. Aký typ ženy sa ale páči Dávidovi? „Ľudí, ktorých k sebe púšťam, si vyberám podľa toho, že do akej miery viem byť pri nich byť sám sebou. Je pre mňa dôležité, aby sme sa vedeli navzájom rozosmiať. Nehovorím, že som slepý, ale atraktívny vzhľad pominie, takže pri dlhodobom vzťahu je pre mňa dôležité, aby sme si rozumeli. A to platí aj pre priateľské vzťahy. Humor je dobrým indikátorom mnohých vecí, ako povedzme intelektu, respektíve toho, ako veľmi sa človek berie vážne. Nevedel by som žiť s človekom, ktorý si zo seba nevie vystreliť,“ prezradil herec v rozhovore pre portál diva.aktuality.sk.

​Dávid to teda vysvetlil jasne a výstižne. Humor má v jeho živote dôležité miesto. Mnohých ale zaujímalo, či má herec aktuálne vzťah. Seriálový Braňo to teda povedal otvorene. „Áno. S priateľkou sme spolu už štyri roky,“ dodal pre portál diva.aktuality.sk. Dávid sa stáva čoraz väčším miláčikom divákov Nemocnice a to aj vďaka svojmu špecifickému humoru a charizme.

Dávid Uzsák a Nela Pocisková seriál Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!