Fíha, Tony Porucha má poriadnu odvahu: Na takýto dôkaz lásky by si trúfol máloktorý muž!

Oľutuje to? To, čo urobil Tony Porucha pre svoju Mambu, je už teda poriadny dôkaz lásky. Na niečo takéto by si trúfol len máloktorý muž! Pozrite, čo herec zo seriálu Nemocnica podstúpil.

Záchranár z obľúbeného seriálu Nemocnica, Tony Porucha, určite potešil svoju partnerku Mambu Dashu veľkým gestom lásky. Dal si totiž vytetovať na chrbát veľký portrét s jej podobizňou. Veľa naznačí už len názov, akým toto umelecké dielo pomenoval. „Prvé sedenie na projekte, ,démonická bohyňa kozorožica, obchytená sharktopusovými chápadlami (to som ja)‘. Mám za sebou. Nebudem klamať, chrbát bola miestami zábava. Ale hovorím si, že to ma len škrabe ihlou, ale mojej duše sa to ani nedotýka. Teším sa a ešte viac sa budem, keď to bude dokončené,“ napísal Tony na svojom Instagrame.

Z jeho slov je teda jasné, že toto dielo ešte nie je dokončené, no už teraz vyzerá ohromne. Tony neskrýval bolesť, no za to veľké gesto to určite stálo. Navyše, pre oboch to znamená viac, než len obyčajné tetovanie. „Sme tam v určitej forme obaja. Dáška je stelesnená ako mýtická bytosť, bohyňa, ktorá má na hlave rohy, čo symbolizuje jej znamenie Kozorožca. Mňa symbolizujú chápadlá, ktoré ju obmotávajú. Idú z tela žraloka, ktorého som mal vytetovaného už predtým, čo symbolizuje Sharktopusa, vymyslené monštrum z nízkorozpočtových filmov, ktoré mám rád. Priznávam, že moje stvárnenie nie je až také poetické, ale celkom vystihujúce, ale aj tak sa teším prichádzajúcemu výsledku,“ povedal Tony pre Plus 7 dní. Pozrite si fotku tetovania nižšie v článku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tony Porucha (@tonyporucha)


Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!