Zmenil sa Richard Autner od jeho prvého seriálu v JOJke? Takto si spomína na svoje začiatky!

Seriálový Roman, talentovaný chirurg, spočiatku nepatril medzi obľúbené postavy v Nemocnici. Sklamal totiž dobrosrdečnú Rebeku. Herec Richard Autner, ktorý ho stvárňuje, ho sám považoval spočiatku za záporáka. Teraz je ale všetko inak. Pozrite si rozhovor, v ktorom opisuje, ako sa Roman z Nemocnice zmenil, ale aj to, ako si spomína na svoje začiatky v JOJke!

Richarda Autnera poznáte z viacerých projektov televízie JOJ. Okrem Nemocnice, ktorej je aktuálne hviezdou, účinkoval napríklad v seriáli Pravá tvár, či v Slovanoch. Takto si herec spomína na svoje začiatky. „Moje začiatky v JOJke začali v roku 2016, účinkovaním v seriáli Pravá tvár a bolo to veľmi príjemné obdobie. Hral som takého zloducha, ktorý mal iba jednu nohu, všetkých klamal, bol zlý, nepríjemný, ale samotné natáčanie a stretnutie s JOJkou bolo príjemné,“ opísal Richard svoje začiatky.


Ako to už ale býva, herci občas majú niečo spoločné s postavou, ktorú stvárňujú. V úplne prvom rozhovore, takmer pred rokom, nám Richard povedal, že verí, že s touto postavou toho nemá až tak veľa spoločného. Roman totiž robil zlé rozhodnutia, ktoré mali vážne následky. Teraz je ale všetko inak. „Dlho som si myslel, že je to záporák, ale s odstupom času, za ten rok, čo Nemocnicu točíme, som prišiel na to, že je to záporák s dobrým srdcom,“ vysvetlil nám herec.

Nemocnica - Nela Pocisková a Richard Autner Zdroj: TV JOJ

​Richard nám zároveň povedal, čo mu práca na televíznych projektoch dala do života. „Obrovskú skúsenosť. Mám pocit, že som sa osmelil pred kamerou, lebo vždy som mal pred kamerou trošku trému, to priznávam. A množstvo nových kamarátstiev,“ povedal Richard. Zdá sa teda, že aj skúsení herci sa musia spočiatku pred kamerou trošku osmeliť.

Pri rozhovoroch s hercami z Nemocnice často počúvame, že na tomto projekte pracuje skvelý kolektív ľudí a že majú na nakrúcaní vždy skvelú atmosféru. Určite to cítite aj vy diváci, pretože aj vďaka výbornej atmosfére na pľaci a skvelému pracovnému kolektívu, je ten seriál tak úspešný. Cíti to tak aj Richard. „Môžem povedať, že nie je na výrobe Nemocnice žiaden človek, o ktorom by som povedal, že je nepríjemný, zákerný, zlý. Je to radostná robota. Sme tam dobrá partia, kamoši, čiže super,“ dodal. Viac o Richardovi sa dozviete vo videu HORE.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke.