Zuzanu Kanócz prekvapili diváci Nemocnice: Tieto slová by chcel počuť každý herec!

Zuzka Kanócz si jednoznačne získala divákov seriálu Nemocnica svojou bezprostrednou a vždy úprimnou postavou v seriáli, doktorkou Zuzanou Maxovou. Herečka zvláda túto úlohu perfektne a jej výkon je na obrazovkách uveriteľný. Aké odozvy má herečka na svoju úlohu od samotných divákov?

Aj napriek tomu, že je seriálová Zuzana chladná, realistická a často aj odmeraná, získala si mnohých divákov. Niektorí dokonca na sociálnych sieťach tvrdia, že je ich najobľúbenejšou postavou. Vníma to aj samotná herečka, ktorá je milo prekvapená z toho, ako si tá Zuza našla cestu do sŕdc divákov, ktorí si ju obľúbili.

Herečku dokonca oslovujú diváci aj počas bežných dní. Herečku vždy príjemne zaskočia milými slovami. „Nepýtajú sa nič konkrétne, len tak, že vás sledujem, ste skvelá, Zuza je super a tak. Proste je to príjemné,“ vysvetlila herečka v rozhovore pre Top Star.

Zuzana Kanócz a František Kovár Zdroj: TV JOJ

No a ako vníma Zuzana pozitívnu spätnú väzbu od divákov a fanúšikov seriálu Nemocnica? „Určite vždy poteší. Je to taká odozva. Predsa, nerobím to len pre seba. Robím to aj z lásky k tomuto remeslu a som tu rada s ľuďmi, s ktorými sa tu stretávam, ale robím to aj pre divákov a keď je tá odozva pozitívna, tak samozrejme, že to poteší,“ dodala Zuzana Kanócz v rozhovore.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!