Jana Labajová z Nemocnice a Hranice hviezdila aj v Slovanoch: Aha, ako sa od vtedy zmenila!

Krásna herečka Jana Labajová, ktorú môžete sledovať v seriáli Hranica či Nemocnica, účinkovala aj v iných veľkých projektoch. Spomínate si, v ktorých?

Kým teraz ju poznáte ako tajnú lásku a sestru zosnulej ženy doktora Noëla z Nemocnice, či sestru pašeráka Kriša z Hranice, v minulosti si zahrala aj úlohu otrokyne, a to v seriáli Slovania. Spoznali by ste ju zamaskovanú v dobovom kostýme?

Zdroj: TV JOJ

Aktuálne hviezdi až v dvoch úspešných projektoch televízie Joj naraz. Ako seriálová Danka z Nemocnice to má ale rozhodne ťažšie. Jej postava trpí v manželstve bez lásky, tajne je zamilovaná do brata svojej zosnulej sestry a navyše, čaká bábätko. Noëlove city sú však voči nej rovnaké, tak časom uvidíme, či si títo dvaja k sebe nájdu cestu natrvalo. Kým v Nemocnici môžete Janku sledovať už dlhší čas, v Hranici ju ešte stále spoznávame. Seriálová Viki vyzerá byť milým a energickým dievčaťom, ktoré zrejme nenašlo šťastie na západe a tak sa vrátilo domov, do Krivého. Najväčšiu radosť majú z toho iste jej otec a brat, ktorým sa ženská ruka doma rozhodne zíde.

Hranica - Jana Labajová a Viktória Valúchová Zdroj: TV JOJ

Ako uvádza portál diva.aktuality.sk, Janka sa narodila pod Tatrami, ktoré miluje. Rozhodne patrí k všestranným herečkám, keďže má talent nie len na herectvo, ale aj krásne spieva a hrá na hudobné nástroje. Na svojich sociálnych sieťach sa rada podelí o zábery najmä z prírody, ktorú tak veľmi miluje.

Nemocnica - Jana Labajová Zdroj: TV JOJ

Nemocnica - Jana Labajová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 a seriál Hranica každý pondelok, stredu a piatok, taktiež o 20:35 na JOJke!