Karolína Tkáčová prišla do Nemocnice vo veľkom štýle: Pozrite, čím prekvapí jej postava!

Karolínka Tkáčová prišla do seriálu Nemocnica ako veľký, no rozkošný vietor. Pre mladú herečku to ale nie je ani zďaleka jej prvá herecká skúsenosť. Zdá sa teda, že nie len vďaka očividnému talentu, ale aj bohatým skúsenostiam zvláda svoju úlohu perfektne. Pozrite, čím vás môže v seriáli prekvapiť!

Nadaná Karolína sa už od svojich piatich rokov venuje showdancu. Je skvelé, že svoj talent rozvíja nie len v tanci, ale aj na doskách, ktoré znamenajú svet. No a ak sa pýtate, odkiaľ vám je Karolínka povedomá, zrejme ste ju videli v niekoľkých muzikáloch a dokonca aj vo filme. Mladá herečka totiž účinkovala napríklad v muzikáli Bambuľka, v Bedároch, Škole Rocku či vo hviezdnom filme Šťastný nový rok 2: Dobro došli. Sú to úctyhodné skúsenosti!

No a čím prekvapí Karolínka v seriáli Nemocnica, v ktorom stvárňuje Aidu, sestričku krásnej doktorky Gréty? Zatiaľ vám prezradíme len toľko, že bude Aida rozkošná, úplne samostatná, no trochu drzá. Ona totiž veľmi dobre vie, ako dostať všetkých do pozoru. Svoju sestru považuje za trápnu a neverí nikomu nad tridsať rokov. Ako sa Gréta popasuje s výchovou temperamentného dievčatka? Uvidíme časom! Možno jej s tým niekto pomôže. O Karolínke, aj samotnej Aide vám toho čoskoro prezradíme viac!

Nemocnica - Diana Klamová a Karolína Tkáčová Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!