Takúto ju nepoznáte! Sexi Zuzanita si zahrala v Nemocnici: Čo hovoríte na jej herecký výkon?

Spomínate si na Zuzanitu zo šou Take me out? Len prednedávnom ste ju mohli vidieť aj v relácii Bez servítky a teraz dokonca zahviezdila v seriáli Nemocnica! Páčila sa vám v úlohe hysterickej priateľky plastického chirurga Ota? Pozrite si jej výkon ešte raz.

Zuzanita patrí rozhodne k tým účinkujúcim a tváram z relácií televízie JOJ, na ktoré sa jednoducho nedá zabudnúť. Svojou bezprostrednosťou či zjavom si našla medzi divákmi mnoho fanúšikov a tí boli určite nadšení, keď mali možnosť vidieť sexi blondínku v nečakanej úlohe v seriáli Nemocnica.

Nemocnica - Zuzanita a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Zuzanita si totiž zahrala po boku Mareka Majeského či Daniela Fischera v poslednej z epizód a predviedla parádny výkon. Úloha hysterickej partnerky plastického chirurga Ota, ktorého v seriáli stvárňuje Daniel Fischer, jej sadla výborne a Zuzanita na obrazovkách zažiarila. Vidieť ste ju mohli hneď v niekoľkých scénach, v ktorých narobila v poriadny vietor. Medzi profesionálnymi hercami sa vôbec nestratila. Myslíte, že by mohla byť Zuzanita herečkou? Pozrite si jej herecký výkon v seriáli Nemocnica ešte raz, vo videu HORE.

Nemocnica - Zuzanita a Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!