Nela Pocisková a Yael v horúcej novinke: Skladbu o vzťahu s mladším mužom nepustíte z hlavy!

Neskutočné spojenie! Nela Pocisková a Yael to spoločne odpálili v novej skladbe aj v klipe a my vám garantujeme, že takto ste hviezdu Nemocnice ešte nevideli!

Obľúbená slovenská herečka a speváčka zažiarila po boku Matúša Kolárovského, ktorého môžete poznať aj pod umeleckým menom Yael. To, že sú obaja extrémne talentovaní, v novinke len potvrdili. Navyše, Nela patrí už roky k najkrajším ženám v slovenskom šoubiznise a v novom videoklipe vyzerá skrátka famózne. 


Novinka s názvom Magnet, v ktorej obaja spievajú o vzťahu staršej ženy s mladším mužom, si okamžite získala tisícky fanúšikov a slová chvály sa na adresu oboch interpretov len tak hrnuli. Tanečná novinka si vás vďaka svojmu chytľavému zvuku či sprievodnému vizuálu rozhodne získa. Po boku Nely a Yaela môžete vidieť aj tanečníkov z KRS Movement.

Nela Pocisková a Yael Zdroj: IG/pociskova.nela


"To, že sa staršia baba zamiluje do 'zajačika' sa deje už bežne a všade okolo nás. Aj nám pribúdajú roky, tak sme skúsili zistiť, čo to spôsobuje. Silné iskrenie, ktorým to vždy začína, sme chceli dostať aj do skladby, a preto sme sa rozhodli na spoluprácu osloviť niekoho z mladých spevákov. V hre boli Marko Damian a Yael, ktorých tvorbu poznám a páči sa mi. Úplne náhodou som sa v tom čase na jednom nakrúcaní stretla s Yaelom, zoznámili sme sa, hneď sme si 'sadli' a bolo rozhodnuté. Yaelovi sa skladba zapáčila, súhlasil so spoluprácou, prišiel do štúdia a za hodinu a pol všetko napísal, nahral a dodal tomu presne to, čo sme tam potrebovali," povedala o vzniku skladby a spolupráce Nela Pocisková.

Pozrite a vypočujte si horúcu novinku Magnet: