Dokonalé leto podľa Dávida Uzsáka: Tipovali by ste herca na túto dobrodružnú aktivitu?

Seriál Nemocnica má aktuálne vo vysielaní letnú pauzu, no nové príbehy a osudy sa nakrúcajú aj naďalej. Počas krátkej pauzy si ale naši herci určite stihnú aspoň na chvíľu užiť letné obdobie. Ako vyzerá dokonalé leto napríklad podľa Dávida Uzsáka? Má svoju vysnívanú destináciu?

Ako to má Dávid Uzsák v súkromí? Má seriálový Braňo svoju obľúbenú dovolenku destináciu?„Obľúbenú alebo vysnívanú ani tak konkrétne nie, ale chcel by som si skúsiť potápanie. To mám akože taký nejaký sen, proste niekde pri mori, kde je veľa zaujímavých vecí pod vodou a nie vyblednuté koraly, ak sú ešte také miesta,“ prezradil nám so smiechom herec. Ako svoju dovolenku by si tak vybral dobrodružstvo v podobe potápania, z ktorého by mal istotne nezabudnuteľné zážitky.


Dávid nám totiž v rozhovore prezradil, že ho podmorský svet veľmi zaujíma. Je preto prirodzené, že by ho chcel spoznať aj v doprovode profesionála. „Od detstva ma fascinuje podmorský svet a veľmi ma baví šnorchlovanie, ale chcel by som to tak, aby som aj dýchať vedel pod tou vodou,“ vysvetlil Uzsák.

Dávid Uzsák Zdroj: TV JOJ

Na otázku, ktorý moment z dovolenky je pre neho najpamätnejší, ale nemal jasnú odpoveď. Pre herca je totiž dôležité niečo iné, než samotná spomienka. „Ja si nepamätám takéto veci, ja si pamätám skôr emócie z nejakého zážitku. Akurát si pamätám, že ako dieťa, keď som bol pri mori, tak som kopol do medúzy, o ktorej som si myslel, že je sáčok naplnený vodou,“ dodal so smiechom. A čo vy? Dali by ste sa nahovoriť na potápanie? Viac sa dozviete vo videu hore!