Leto v réžii hercov z Nemocnice: Aké dovolenkové plány prezradil Dárius Koči?

Nakrúcanie nových častí Nemocnice je v plnom prúde, a to aj napriek tomu, že má seriál letnú pauzu vo vysielaní. No zopár dní letnej dovolenky si môžu užiť aj vaši obľúbení lekári či lekárky. Aké plány na leto má Dárius Koči? A aký je jeho vtipný cestovateľský zážitok, na ktorý si v rozhovore spomenul?

Dárius Koči presne vie, kam sa v lete chystá. O svojich voľných dňoch má totiž celkom jasnú predstavu. Svoj čas bude rozhodne tráviť s priateľkou Dianou, ktorú poznáte taktiež z Nemocnice, ako doktorku Grétu. „Určite pôjdeme do Chorvátska, tam sa chceme vybrať a potom by sme veľmi radi išli za Dianinou rodinou na východ, tam chodievame vždy, aj tento rok tam určite pôjdeme, sa pozrieť do Humenného, babku, dedka a trošku to tam pobeháme a možno Tatry, nejaká dovolenka ešte, ale uvidíme, čo ešte príde,“ vysvetlil Koči v rozhovore.

Za najvtipnejší zážitok zo svojich ciest ale považuje pracovný výlet do Južnej Kórei. Ako sám povedal, nevie, či to príde vtipné aj druhým, no on sa na ňom vie stále dobre zabaviť. So svojim hereckým kolegom totiž v Soule, hlavnom meste jednej z najvyspelejších krajín, toho zažili skutočne mnoho. „Boli sme v Kórei s divadlom a potom sme s Dávidom Hartlom, mojim kolegom z divadla, zostali ešte v Soule a tam sme zažili množstvo vtipných momentov a ja som mal jet leg a nevedel som sa nikdy zobudiť na čas, takže neviem vôbec, aké majú raňajky v Kórei, ale Dávid ma často budil a nakoniec ma raz zobudil, ale tiež som nemal chuť jesť, čiže iba sme tak behali. Pre mňa to bolo vtipné,“ dodal v rozhovore. Viac o Dávidovom lete či cestovateľských zážitkoch sa dozviete vo videu HORE!