V čom spočíva tajomstvo úspechu seriálu Nemocnica? Takto to vidí Nela Pocisková!

Seriál Nemocnica sa od svojho štartu tešil mimoriadnej obľube a patril rozhodne k najsledovanejším seriálom na Slovensku. Dlho očakávaná Nemocnica sa po letnej pauze vracia na obrazovky JOJky už čoskoro, a to aj s novými príbehmi či postavami. V čom vidí tajomstvo úspechu seriálu Nela Pocisková, ktorá stvárňuje doktorku Rebeku- jednu z najobľúbenejších hlavných postáv?

Nela Pocisková patrí právom medzi najobľúbenejšie herečky na Slovensku. Dokonca aj jej úloha v Nemocnici je vďaka svojej dobrosrdečnej povahe mimoriadne obľúbená. Pre Nelu je to prvý projekt pod záštitou televízie JOJ. Zaujímalo nás teda, ako reagovala, keď dostala ponuku účinkovať v Nemocnici. „Ja sa priznám, že teda ja som to dlho zvažovala, že či áno, či nie. Aj kvôli deťom, aj kvôli tomu, že je to projekt v inej televízii, ale musím povedať, že som šťastná, že som to prijala, pretože tam máme skvelý kolektív, perfektnú atmosféru,“ prezradila nám Nela v rozhovore.


Nie je tajomstvom, že seriály z nemocničného prostredia boli medzi divákmi vždy obľúbené. Hlavne tie, v ktorých šlo nie len o osudy pacientov, ale aj o vzťahy lekárov. V tej našej Nemocnici sa navyše striedajú dramatické situácie s často vtipnými či bizarnými scénami a aj v tom je kúzlo tohto seriálu. Myslí si to aj Nela. „Ja viem, že to stále funguje. Už niekoľko rokov. Dokonca musím povedať, že ja som presne ten typ diváka, ako aj naši diváci, že mňa to strašne baví. Mňa medicína veľmi fascinuje a mám napozerané aj zahraničné seriály,“ vysvetlila nám Nela Pocisková. Úspech seriálu je podľa herečky aj v tom, ako je napísaný. „Ja si myslím, že zrovna tento projekt je tak dobre napísaný, že sa tam prelínajú podľa mňa vážne situácie, ale aj trošku humoru, aj trošku odľahčených vecí a to si myslím, že je ľuďom sympatické, že si pri tom vedia oddýchnuť,“ dodala herečka rozhovore. Viac sa dozviete vo videu HORE.


Nenechajte si ujsť obľúbený seriál Nemocnica, už čoskoro na obrazovkách JOJky!