Alexander Bárta si vás v Nemocnici získal: Spomínate si ešte, ako vyzeral v seriáli Panelák?

Seriálový doktor Balog z Nemocnice si vás rozhodne získal. Alexander Bárta ale hviezdil aj v iných projektoch televízie Joj. Nezabudnuteľné sú jeho postavy v seriáloch Nový život či Delukse. Pre mnohých je ale stále Kordiakom z Paneláku. Spomínate si ešte, ako herec pred rokmi v tejto úlohe vyzeral?

Doktor Filip Balog prišiel do Nemocnice práve včas. Vrátil sa zo zahraničia a priniesol si so sebou množstvo tajomstiev, ktoré vyplávali na povrch. Pobláznil doktorku Rebeku a keď sa karta obrátila a on sa do nej zaľúbil, ona už tvorila pár opäť s Adamom. V posledných epizódach ste videli, že sa Balogovi vrátila bývalá partnerka, ktorá ho poriadne prekvapila. Linda, ktorú stvárňuje Monika Horváthová, v jeho živote ešte poriadne zamieša kartami. Všetko uvidíte v nových častiach už 30. augusta na JOJke!

No a ako si herec spomína na svoj prvý väčší projekt v JOJke, ktorým bol práve kultový seriál Panelák? „Pred nakrúcaním Paneláka som sa zúčastnil na kastingu respektíve na kamerových skúškach. Spomínam si na to veľmi intenzívne, lebo to bol môj prvý väčší televízny projekt. Prvý taký, ktorý našu generáciu dal do povedomia divákov. Hlavne sa mi to ale spája s ľuďmi. Pracovalo na tom kopec príjemných ľudí, bolo tam veľa adrenalínu a bola to pre mňa televízna škola. Spomínam na to veľmi rád,“ prezradil nám v rozhovore. Bártu si s Kordiakom niektorí spájajú do dnes. Predsa len, bola to naozaj ikonická postava, ktorú si mnohí obľúbili. „Zapísal sa do sŕdc divákov tak silno, že do dnešného dňa ešte zvyknem stretávať nejakých ľudí na ulici, ktorí to meno stále spomenú. Musím povedať, že asi to bolo tak výrazné, že si to tak zapamätali,“ dodal Bárta v rozhovore.

Sledujte seriál Nemocnica, v utorok 30. augusta o 20:35 na JOJke!