Tomuto sa povie láska: Neuveríte, aký darček dostal Marek Majeský od manželky k 50-ke!

Marek Majeský oslávil 23. augusta okrúhlu 50-ku a jeho manželka Jana Majeská si pre neho pripravila nádherné prekvapenie. Tomuto sa povie láska!

Herec s nezameniteľným hlasom včera oslávil okrúhlu 50-ku. Nie je tajomstvom, že na svoj vek rozhodne nevyzerá. K narodeninám mu pripravila nezabudnuteľné prekvapenie a zážitok jeho manželka Jana, s ktorou sa vzali ešte v roku 2008.


Marek Majeský si užil svoje okrúhliny v meste, ktoré nikdy nespí. Áno, dvojica sa vybrala do New Yorku a herec sa so svojimi sledovateľmi podelil o zamilovaný záber, ale aj zamilovaný komentár k nemu.  „Vďaka Ti láska za úžasné prekvapenie. Netušil som do poslednej chvíle kam ma unášaš. A Vám priatelia cheers! Žite naplno, s láskou v srdci,“ napísal Majeský na svojom Instagrame. Obľúbený seriálový doktor Hauptamnn si tak dal od nakrúcania Nemocnice krátku pauzu a šiel zbierať nezabudnuteľné zážitky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MAREK MAJESKÝ (@majeskymarek)


Marek Majeský sa narodil 23. augusta 1972 v Bratislave a vyštudoval herectvo na VŠMU. Svoju kariéru začínal v Trnavskom divadle, no pôsobil aj v Divadle Andreja Bagara v Nitre, ďalej na Novej scéne v Bratislave či v Divadle Aréna.

Skvelému hercovi, Marekovi Majeskému, želáme aj my všetko len to najlepšie a najkrajšie!

Sledujte seriál Nemocnica už v utorok, 30. augusta o 20:35 na JOJke!