Modelingová kariéra jej priniesla obrovský zážitok: TOTO ste o Diane Klamovej určite netušili!

Je mladá, krásna a úspešná. Diana Klamová z Nemocnice má vďaka modelingu jeden nezabudnuteľný zážitok. Aj o ňom nám porozprávala viac!

Diana Klamová z Nemocnice je nie len herečkou, ale aj úspešnou modelkou. Vďaka tomu sa jej podarilo precestovať kus sveta. No a kde sa jej páčilo najviac? „Mám precestovanú hlavne Európu. Tam som bola vo všetkých tých veľkých mestách, Londýn, Paríž, Miláno. Bola som aj v Aténach, aj v Barcelone. No a môj obľúbený modelingový trip bol na Ibize. Majú tam veľa svojich značiek, robia tam veľa fotení a točila som tam aj videoklipy,“ prezradila nám Diana v rozhovore. Informácia o videoklipe nás veľmi zaujala a tak nám Diana povedala viac.

Diana Klamová Zdroj: TV JOJ

„Robila som Instagram, takú pesničku, ktorá vyšla asi tri roky dozadu. Natti Natasha, David Guetta, tak túto,“ vysvetlila nám. Diana má tak za sebou obrovskú skúsenosť a určite aj zážitok na celý život. Vyskúšala si, ako sa točí klip so svetovými hviezdami a mala možnosť vidieť ich aj v čase, keď kamery nebežia. O tom, ako sa správali, sa dozviete vo videu HORE.

Sledujte seriál Nemocnica už v utorok, 30. augusta o 20:35 na JOJke a výnimočne hneď aj v stredu a vo štvrtok!

Pozrite si jeden z videoklipov, v ktorom si zahrala aj Diana Klamová: