Nemocnica štartuje už dnes večer a to poriadne pikantnou scénou: Pozrite si prvé minúty!

Nové časti seriálu Nemocnica sú pripravené a my vás pozývame k televíznym obrazovkám už dnes večer o 20:35 na JOJke. Nechajte všetky starosti bokom a vychutnajte si spolu s nami váš obľúbený seriál v plnej paráde! Prinášame vám exkluzívnu ochutnávku, na čo sa môžete v prvej epizóde tešiť.

V nových častiach na vás toho čaká mnoho. Vráti sa Agátka, ktorá zamieša kartami. Balogovi sa doslova vrúti do života bývalá partnerka, no s nepríjemným prekvapením. Rebeka s Adamom si prejdú aj turbulenciami vo vzťahu. Na scénu prídu Henrieta Mičkovicová a Andrea Karnasová, ako matky, ktoré rozhodne zamiešajú kartami, no a svoje si prežije aj riaditeľ Hauptmann, ktorého hlavným cieľom je získať späť Vilmu a vrátiť sa opäť v plnej psychickej sile do vedenia Nemocnice, na aké boli doteraz všetci zvyknutí. O humornú zložku sa postará rozhodne chirurg Oto, ktorý má pripravenú zásobu vtipných narážok pre všetkých.

Čo vás ale čaká už dnes večer? Braňa a Grétu uvidíte v scéne, v akej ste ich doteraz rozhodne ešte nevideli. A že bude v Nemocnici poriadne horúco, sa presvedčíte vo videu HORE! Na obrazovky sa totiž váš obľúbený seriál vracia v plnej sile a to hneď s pikantnou scénou, ktorú vystrieda vážnejšia. Balogova ex-partnerka Linda totiž prichádza na scénu s nemilým a bolestivým prekvapením. Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Nemocnica, v ktorých uvidíte, ako sa osudy všetkých postáv budú postupne vyvíjať. Už teraz si však pozrite prvé, exkluzívne minúty!

Sledujte seriál Nemocnica, tento týždeň v utorok, stredu a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!