Takmer neplánovaná žiadosť o ruku v Nemocnici: Pozrite si tento dojímavý moment ešte raz!

Braňo sa rozhodol, že nebude strácať čas a dal si námahu prejaviť svoje city Gréte rovno žiadosťou o ruku. Čo myslíte, aká bude jej odpoveď?

Braňo a Gréta majú v seriáli zvláštny vzťah. Jeden čas ho ona nechce, potom si to rozmyslí a Braňo? Ten urobí všetko preto, aby o svoju milovanú Grétku neprišiel. Toto sa mu totiž stalo v predchádzajúcich vzťahoch a on sa už konečne z vlastných chýb aj poučil. Dostal tak skvelý nápad, že už nebude na nič čakať a chce svoj vzťah s Grétou posunúť na úplne inú úroveň. V Nemocnici ste tak mohli vidieť romantickú žiadosť o ruku. Síce s darovaným prsteňom a len tak v izbe, no o to krajšie to bolo práve takto. Bez zbytočného pozlátka, no za to úprimne! Nestihli ste tento významný moment medzi Grétou a Braňom v televízii? Pozrite si ho vo videu HORE!

Zachytili ste náš najnovší rozhovor s Dianou Klamovou? Herečka nám úprimne prezradila niečo viac o temných stránkach modelingu či rozchode s jej hereckým kolegom. Ani ona sa totiž nevyhla napríklad narážkam na jej vzhľad či ťažkým situáciám, kedy si nebola istá, či to vôbec vydrží. Vďaka modelingu sa jej ale podarilo obrniť sa voči negatívnym komentárom, precestovala kus sveta, zahrala si vo videoklipoch s hviezdami a dostala sa až k herectvu. Nájdete ho tu:

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!