Monika Horváthová otvorene o materstve aj práci: V jednej veci s ňou budú mnohé mamy súhlasiť!

Monika Horváthová je súčasťou seriálu Nemocnica už nejakú tú dobu, avšak až teraz, v nových epizódach, ju môžete vidieť naplno ako sestričku Lindu a zároveň stále bývalú partnerku doktora Filipa Baloga. Ako zvláda herečka prácu v divadle aj v seriáli a kto jej pomáha s deťmi? Aj to sa dozviete v exkluzívnom rozhovore!

Kolektív zdravotníkov posilnila v nových častiach aj herečka Monika Horváthová, ktorú už zo seriálu poznáte ako Balogovu ex-partnerku Lindu. Ako ste v posledných epizódach Nemocnice určite zaregistrovali, Linda prišla nastálo a zatiaľ dosť ovplyvňuje Filipov život. Navyše sa ho snaží opäť zbaliť.  Nádejná posila síce vyzerá ako anjel, no aj ona skrýva svoje temné stránky. Herečka sa teší z toho, že môže byť naplno súčasťou seriálu Nemocnica a svoju úlohu si skutočne užíva.

Nakrúcanie seriálu Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Aké ale mala Monika Horváthová leto? Stihla si užiť aj nejakú tú dovolenku s rodinou? „Pre mňa toto leto bolo absolútne pracovné, nakoľko hrám v divadle GUnaGU a divadlo GUnaGU pracuje aj cez leto, máme predstavenia aj počas letných prázdnin, takže nemala som asi ani súvislý týždeň voľno,“ prezradila nám herečka v rozhovore. Bolo na nej vidieť, že aj keď si nestihla užiť typickú letnú dovolenku, z pracovných možností, ktoré aktuálne má, sa úprimne teší.

Nemocnica - Judita Hansman, Monika Horváthová a Juraj Hrčka Zdroj: TV JOJ

​Ak ste to o Monike doteraz nevedeli, je nie len herečkou, ale aj mamou na plný úväzok. Kvôli práci síce trávi veľa času mimo domu, no vďaka milujúcemu manželovi stíha všetko. Ten jej totiž so všetkým rád pomáha. „Mám dve dcéry, jedna má štyri, Melánia a Emília má rok a pol. Jasne, že je to náročné. Ale mám úžasného muža, ktorý je momentálne teraz na materskej, on prevzal túto rolu rodiča a ja nosím gate, ako sa hovorí, ale nemám také výčitky svedomia. Tým, že aspoň jeden ten rodič je s tými deťmi,“ dodala herečka v rozhovore. Otec na rodičovskej dovolenke a mama v práci nie je v dnešnej dobe už žiadnou novinkou. Práve naopak! Takýmto spôsobom to riešia mnohí a určite sa v ich systéme fungovania nájdu aj ďalšie rodiny. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Nenechajte si ujsť nové epizódy seriálu Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Nestihli ste poslednú epizódu seriálu Nemocnica v televízii? Pozrite si ju tu: