Spoznávate ju? Monika Horváthová hrala aj v Pravej tvári: Odpadnete, ako sa zmenila!

Monika Horváthová bola hviezdou na obrazovkách JOJky už pred rokmi. Kým teraz je novou sestričkou v Nemocnici, kedysi hrala v seriáli Pravá tvár. Čo myslíte, zmenila sa od vtedy herečka?

Od posledného dielu seriálu Pravá tvár už ubehlo zopár rokov. Spomínate si? Jednu z hlavných postáv si zahrala Monika Horváthová, ktorú môžete teraz sledovať v Nemocnici ako sestričku Lindu, ktorá je zároveň bývalou partnerkou doktora Baloga. Linda je komplikovaná žena, ktorá skrýva nepríjemné tajomstvo a v seriáli poriadne mieša kartami.

V Pravej tvári si herečku Moniku Horváthovú obľúbili diváci ako Viki Belanovú, ktorá rozhodne nebola klasickou romantickou hrdinkou. Bola totiž kombináciou toho najlepšieho z krehkej slovanskej devy a drsného oravského chlapa. Navonok pôsobila ako kvetinka, ktorá vás dokázala v sekunde odzbrojiť – a to doslovne! Z malého oravského mestečka prišla po samovražde svojej sestry do Bratislavy. Tam si našla prácu ako kaderníčka a zažila osudovú lásku. Aj taká bola postava menom Vika, ktorú stvárňovala práve Monika Horváthová.

Herečka sa od vysielania Pravej tváre poriadne zmenila a dozrela do krásy. Aktuálne je navyše aj dvojnásobnou mamou. V seriáli Nemocnica dostáva jej postava čoraz viac priestoru a vy môžete pravidelne sledovať, aké tajomstvo časom odkryje. Fotky herečky v seriáli Nemocnica a Pravá tvár si môžete pozrieť v galérii nižšie. 

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!