Obrovská športová hviezda v Nemocnici: Pozrite, kto si zahrá v špeciálnej úlohe!

Do seriálu Nemocnica mieri už dnes večer obrovská športová hviezda. Na koho sa diváci môžu tešiť?

V seriáli Nemocnica máte možnosť sledovať pravidelne množstvo nových tvárí. Okrem obľúbených hrdinov totiž do jednotlivých epizód prichádzajú neustále nové postavy, najmä ako pacienti. Výnimkou nebude ani dnešná epizóda, ktorá bude mať veľmi špeciálneho hosťa. V úlohe pacienta môžete už dnes večer sledovať fantastického hokejistu, Mariána Gáboríka.

Nemocnica - Marián Gáborík Zdroj: TV JOJ

Nie je to síce jeho prvá herecká skúsenosť, pretože účinkoval napríklad v jojkárskom seriáli Bola raz jedna škola, no v takejto úlohe ste ho ešte rozhodne nevideli. Ako sa mu nakrúcalo a mal vôbec trému pred kamerami či ostatnými hereckými kolegami? „Bolo to celkom zaujímavé a tešil som sa na to. Musím priznať, že som mal predtým trošku trému, ale užíval som si to. Mňa bavia takéto výzvy. Naozaj som bol prekvapený aké to je v takom štúdiu. Videl som seriál len v televízii a nevedel som si predstaviť, že je to postavené vo veľkom hangári, ale bolo to super,“ prezradil Marián Gáborík, ktorý si túto skúsenosť zjavne užil. Hokejový útočník dokonca povedal, že má rád výzvy a že by si vedel predstaviť hrať aj v nejakej väčšej seriálovej úlohe, pokiaľ by bola pre neho zaujímavá a tvorcovia by mali trpezlivosť s ním pracovať. Nuž, kto vie, aká ponuka sa mu ešte naskytne.

Nemocnica - Marián Gáborík Zdroj: TV JOJ


Kreatívna producentka seriálu a scenáristka seriálu, Danica Hričová, prezradila, ako vôbec vznikol nápad s touto postavou. „Postavu Borisa som špeciálne písala pre Mariána Gáboríka a som rada, že ju prijal. S menom jeho postavy sme urobili srandu. Ak obsadíme niekedy jeho kolegu Valábika bude sa volať Marián,“ vysvetlila Danica Hričová. Nadšenie neskrýval ani režisér seriálu Nemocnica, ktorý režíroval aj seriál Bola raz jedna škola, v ktorom Marián Gáborík taktiež účinkoval. „S Mariánom som mal možnosť pracovať už v minulosti na inom projekte. A od tej doby urobil v hereckej profesii veľký posun. Veľa vecí začal chápať. A začal skutočne hrať. Teda nielen existovať s textom, ale text a situáciu obohacovať o interpretačnú rovinu. Prišiel dobre pripravený, text vedel dokonale a nerozhádzali ho žiadne pripomienky. Podľa mňa trému nemal, myslím si, že je zvyknutý hrať pred ďaleko väčším publikom,“ povedal režisér Ján Novák.

Nemocnica - Marián Gáborík Zdroj: TV JOJ
 

Aká bude seriálová postava Mariána Gáboríka v Nemocnici? To si nenechajte ujsť už dnes večer na JOJke!


Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!