Dušan Ambróš prichádza na scénu! Ako ovplyvní dej v Nemocnici? Herec prezradil viac!

Posledné epizódy obľúbeného seriálu Nemocnica priniesli množstvo nových postáv. Aj dnes večer pricháde na scénu sympatický herec a moderátor, Dušan Ambróš. Ako zamieša kartami? Herec nám v rozhovore prezradil viac!

Dušana budete môcť sledovať v nových epizódach Nemocnice v úlohe nového doktora. Ako nám herec sám vysvetlil, bude to veľký sympaťák. „Ja by som len povedal, že tá postava je sympatická v tom, že všetko čo chce dosiahnuť, si musí sám vybojovať. Myslím si, že je to zaujímavá postava pre divákov,“ prezradil o svojej postave v Nemocnici Ambróš.

Medicínske výrazy pre neho nie sú žiadnou novinkou, stále však má pred nimi rešpekt. Predsa len, takáto úloha si vyžaduje aj určitú prípravu. „Mal som už takúto prvotnú skúsenosť s týmito medicínskymi výrazmi, takže nie je to pre mňa nové, ale obdivujem tých lekárov, ktorí to používajú bežne,“ povedal herec, ktorý si rovnako, ako aj jeho kolegovia zo seriálu, uvedomuje, dôležitosť zdravotníkov.


Ak vám je herec povedomý a hovoríte si, že ho už z obrazoviek JOJky rozhodne poznáte, máte správny postreh. Dušan Ambróš je totiž zároveň aj moderátorom vedomostnej relácie Riskuj, ktorá si získala množstvo fanúšikov. „Pracujem aj na vedomostnom kvíze, vedomostnej relácii Riskuj a v podstate toto a Nemocnica a potom ešte aj divadelné dosky,“ prezradil herec, kde všade ho diváci môžu ešte vidieť. A čo prinesie jeho postava do seriálu? To zrejme uvidíme až časom. Čo myslíte, nájde si v Nemocnici napríklad aj lásku?

Pozrite si upútavku na najnovšiu epizódu seriálu Nemocnica:

Sledujte obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!