Spoznali ste ju? V úlohe sympatickej pediatričky zahviezdila hlavná scenáristka Nemocnice!

Scenáristka a kreatívna producentka Nemocnice, Danica Hričová, prekvapila divákov JOJky a v obľúbenej Nemocnici sa objavila v úlohe pediatričky. Spoznali ste ju na operačnej sále?

Scenáristka a kreatívna producentka Nemocnice, Danica Hričová, vytvorila viacero úspešných projektov pre televíziu JOJ. Medzi obľúbené patria rozhodne Divoké kone, Vlci či Nový život. Mimoriadne úspešný seriál Nemocnica je taktiež formátom, na ktorý môžu byť tvorcovia právom hrdí. Kým doteraz stála scenáristka a kreatívna producentka za jednotlivými príbehmi postáv, najnovšie ju môžete sledovať v úlohe pediatričky. 

V poslednej epizóde si Danica zahrala napríklad po boku Mariána Mitaša. V zdravotníckej rovnošate jej to mimoriadne pristalo a na pľaci pôsobila veľmi uvoľnene. Medzi hereckými kolegami vynikla a rozhodne ste ju v seriáli nevideli naposledy!

Nemocnica - Danica Hričová Zdroj: TV JOJ

Danica Hričová patrí medzi najúspešnejšie slovenské autorky, scenáristky či kreatívne producentky. Na svojom konte má veľké množstvo divákmi obľúbených projektov a Nemocnica patrí rozhodne medzi tie najpopulárnejšie. Príbehy, ktoré Danica Hričová a ďalší tvorcovia píšu, vás často chytia za srdce. Necháme sa tak prekvapiť, čo si pre nás autori s novou úlohou pediatričky ešte pripravili. Kto vie, možno v seriáli zamieša kartami! Pozrite si kreatívnu producentku seriálu Nemocnica, v úlohe pediatričky, vo videu HORE!


Nenechajte si ujsť obľúbený seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!