Karin Adzimová o svojej seriálovej mame, Petre Vajdovej: Ako spolu vychádzajú v skutočnosti?

Karin Adzimová doplnila kolektív seriálu Nemocnica naplno až v najnovšej sérii. Poznať ju môžete ako medičku Alexandru, ktorá je zároveň dcérou Vilmy, ktorú stvárňuje Petra Vajdová. Kto je pre herečku v seriáli najväčšou oporou?

Takéto slová by chcel počuť každý! Karin Adzimová nám totiž v rozhovore okrem iného prezradila, ako sa jej v skutočnosti pracuje so skvelou slovenskou herečkou, Petrou Vajdovou. „Mám strašne skvelých kolegov, aj moju hereckú mamu, Peťu Vajdovú, ktorá je mi fakt veľkou oporou, od prvého dňa, čo som sem prišla. Veľakrát má podržala, dodala mi silu, keď som mala s niečím problém, veľa mi vysvetlila, naučila ma, takže mám veľmi fajn kolegov a som rada, že sa môžem práve od nich učiť,“ vychválila svojich kolegov. Je tak jasné, že je Karin naozaj šťastná, že môže pracovať napríklad po boku tak skúsenej herečky, akou je Petra Vajdová.

Nemocnica - Karin Adzimová, Marek Majeský, Petra Vajdová Zdroj: TV JOJ

Karin poznáte zo seriálu ako medičku Alexandru, ktorá je zároveň aj stratenou dcérou Vilmy Hauptmannovej. Spolu s riaditeľom Hauptmannom tvoria po novom rodinku, aj keď únos Vilmy narušil ich idylku. Uvidíme, ako sa bude tento príbeh vyvíjať ďalej. Nestihli ste poslednú epizódu Nemocnice? Pozrieť si ju môžete nižšie v článku!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!