Diana Klamová z Nemocnice o odvrátenej stránke modelingu: TOTO by nezniesol každý!

Modelka a herečka z Nemocnice, Diana Klamová, nám v profilovom rozhovore otvorene porozprávala aj o temnejších stránkach modelingu. Predsa len, nikde nie je nič len ružové. Z jej slov však miestami až mrazí!

Krásna Diana Klamová pracuje ako modelka už od svojej pätnástky. V tomto biznise je zbehlá a vďaka modelingu precestovala kus sveta. Popri svojej rozbehnutej hereckej kariére sa mu stále venuje, no a v rozhovore si pospomínala aj na svoje začiatky, ktoré neboli jednoduché. „Určite to nie je jednoduché. Ja som začala v pätnástich a cestovala som sama, takže som sa musela veľmi rýchlo osamostatniť a dospieť. Je tam veľká konkurencia a všetci nás stále súdia,“ prezradila nám Diana, ako začínala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DIANA KLAMOVÁ (@dianaklam)

Tak ako všetko na svete, aj modelingová sféra má svoju svetlejšiu a temnejšiu stránku. Kým niekto vidí obálky magazínov, módne prehliadky, zážitky či cestovanie, dievčatá, ktoré v modelingu pracujú, vedia hovoriť aj o odvrátenej stránke tohto fachu. Diana nie je výnimkou. „Veľa dievča má problémy aj s príjmom potravy, čo som ja osobne nemala, ale poznám niektoré. Myslím, že z veľkej časti za to môžu aj tie agentúry, ktoré si neuvedomujú, čo to robí hlavne s mladými dievčatami, keď im povedia, že sú tučné. Tie baby nie sú tučné. Takto im to na rovinu povedia. Mne to tiež povedali, ale našťastie moja psychika už bola silná vtedy,“ otvorene priznala, ako to mala kedysi ona.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DIANA KLAMOVÁ (@dianaklam)

Šokujúce sú ale príbehy dievčat, ktoré to istým spôsobom poznačilo. „Bývala som chvíľku s babou, ktorá jedla iba lieky a nič iné a veľa pracovala, takže ju to v tom ešte podporovalo, ale neviem, ako je na tom teraz,“ vysvetlila nám Diana. Je to zarážajúce a smutné zároveň. Ďalší príbeh dievčaťa, ktorý nám Diana spomenula, bol ale ešte viac šokujúci, pretože bol jeho koniec tragický. „Počula som aj o prípade v Číne, kde bolo dievča, ktoré malo nejakú chorobu a že sa prepracovala a zomrela. Nič nepovedala, lebo sa bála, lebo bola mladá,“ dodala Diana Klamová. Nuž, aj takéto príbehy píše sám život a je rozhodne fajn, že sa dievčatá-modelky neboja hovoriť aj o týchto veciach. Diana nám toho ale prezradila oveľa viac. Pozrite si celý rozhovor vo videu HORE!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DIANA KLAMOVÁ (@dianaklam)

Sledujte seriál Nemocnica, každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!