Obrovská pocta seriálovej Valike: Judita Hansman sa teší z veľkej pochvaly!

Postava vrchnej sestry, seriálovej Valiky, je divákmi mimoriadne obľúbená. Niet sa čomu čudovať. Je to, ako sama Judita Hansman hovorí, správna ženská. Najnovšie sa jej dostalo veľkej pocty od ženy, ktorá má s ňou toho veľa spoločného!

Judita Hansman, ako seriálová Valika, je neoddeliteľnou súčasťou seriálu Nemocnica. Je divákmi mimoriadne obľúbená a mnohých si získala svojou priamočiarosťou, úprimnosťou aj zmyslom pre humor. Herečka si svoju postavu v seriáli taktiež obľúbila a teší sa z uznania, ktoré sa jej dostalo. „V komparze sme mali jednu dámu, ktorá prišla za mnou a povedala, že to robím dobre a ja že ďakujem a ona, že mi to hovorí preto, lebo je vrchná sestra,“ prezradila herečka v rozhovore pre Top Star a neskrývala radosť.

Judita Hansman Zdroj: TV JOJ

„Tak som sa jej hneď pýtala, že čo a ako a ona ma uznala, takže som spokojná,“ dodala. V rozhovore zároveň prezradila, že by si nikdy nevedela predstaviť pracovať v zdravotníctve v reálnom živote. Má na to svoje dôvody. „Neviem ako by som dokázala reagovať na momentálnu situáciu v zdravotníctve, neviem si to predstaviť,“ povedala pre Top Star. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!