Marek Majeský otvorene o tom, kam si chodí vyčistiť hlavu: TOTO je miesto, kde chce byť sám!

Marek Majeský patrí k obľúbeným hercom v Nemocnici. V seriáli síce hrá jednu z hlavných postáv, no tú najdôležitejšiu úlohu má predsa len doma. Je totiž milujúcim otcom dcér Emky a Hanky. Doma má tak slušný babinec. Kde si kráti svoj voľný čas, keď túži byť sám?

Herec v jednom rozhovore prezradil, že mu občas život s tromi dievčatami dá zabrať. Svoj mužský svet ale má. „Svoj mužský svet chodím hľadať do nášho malého záhradného domčeka, kam utekám, aby som mohol byť sám so sebou,“ prezradil Majeský v rozhovore Rádia Expres. Zdá sa tak, že našiel ten správny balans medzi prácou, rodinou aj svojimi osobnými záľubami.

Nemocnica - Marek Majeský Zdroj: TV JOJ

Čo ale vo svojom záhradnom domčeku robí najradšej? „Tam si chodím vyčistiť hlavu, lebo doma, medzi mojimi dievčatami, na to veľa priestoru nie je,“ dodal. Jeho manželka aj dcéry s ním ale majú veľkú zábavu, pretože sa herec, keďže ich veľmi ľúbi, dá nahovoriť naozaj na všetko. „Raz som otváral dvere poslíčkovi s pizzou celý namaľovaný a vo vlasoch som mal sponky. Bol som ako princezná,“ zasmial sa pri milej spomienke Marek Majeský.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!