Pripravte sa na svadbu roka! Nela Pocisková prezradila detaily: Aha, aká bude krásna nevesta!

V seriáli Nemocnica sa schyľuje k udalosti, na ktorú netrpezlivo čakali mnohí fanúšikovia najmä doktorky Rebeky. Svadba roka je tu čoskoro! Pozrite, aká bude Nela Pocisková prenádherná nevesta. Herečka nám navyše prezradila horúce detaily z prvej ruky! Neuveríte, čo sa jej v deň natáčania svadby udialo.

Nela má za sebou už niekoľko seriálových svadieb, no táto nemocničná, je pre ňu špeciálna rozhodne aj miestom, na ktorom sa nakrúcala. Bolo to totiž v Tomášove, kde sa ženil aj jej brat a tieto priestory jej tak boli blízke. Herečka nám ale v rozhovore prezradila kuriozitu, ktorá sa jej udiala zatiaľ pred každou seriálovou svadbou, ktorú mala. „Neviem do akej miery môžem prezradiť dej. No jedna zaujímavosť je na týchto mojich svadbách seriálových. Ja naozaj nezvyknem zaspať, alebo teda naozaj sa mi za dva roky natáčania tohto seriálu nikdy v živote nestalo, žeby som proste prišla neskoro. Ja si na to dávam vyslovene pozor. Je to proste úcta ku kolegom. Som zodpovedný človek a vždy, keď mám svadbu, tak točíme niekde v exteriéri. Napríklad, keď sme točili pred dvomi rokmi, tak to bolo hodinu vzdialené od môjho domu a vždy točíme, že máme skoro ráno nástup, aby sa to všetko stíhalo a ja som na každú svadbu zaspala doteraz,“ vysvetlila nám Nela v rozhovore. Ako sama povedala, nevie, či sa jej snaží niekto niečo naznačiť. Svadba Rebeky tak nebola výnimkou. „Prišla som tam s vyplazeným jazykom ale stihla som to, ale je to také zvláštne, začarované. Neviem čo sa mi tým snaží niekto povedať,“ dodala.

Nelu uvidíte v seriáli Nemocnica ako naozaj prekrásnu nevestu. Šaty jej sadli ako uliate a vyzerala ako z magazínu. Spokojnosť s výsledkom neskrývala ani samotná herečka. „Naša kostymérka mi našla nádherné šaty, ktoré na prvý pohľad som mala taký zvláštny pocit, lebo to bol taký zvláštny materiál, taký neoprénovský, ale vyzeralo to nakoniec veľmi dobre,“ prezradila. Zladené boli aj jej družičky, ktoré mali na sebe krásne staroružové šaty a ako celok bolo všetko tip top zladené.

Ako ale samotná svadba dopadla? Koho si vlastne vyberie za ženícha a s kým si pred oltárom povie to najkrajšie „áno“? Na to si budeme musieť počkať, no herečka prezradila zaujímavý detail. „Poviem len jedno, nechcela by som, aby tak dopadla moja svadba,“ dodala Nela so smiechom.

Vedela by si ale herečka predstaviť, žeby sa vydávala v takýchto šatách aj v reálnom živote? „Toto je tá otázka. Ja som váhy, viete. To je ťažký život, lebo ja mám každý deň inú predstavu, každý deň mám iný pocit, že ako by som si predstavovala, aby moje šaty vyzerali,“ vysvetlila nám. Zdá sa ale, že je Nela celkom naklonená aj k podobnej vizáži a šatám, aké uvidíte v seriáli. „Musím povedať, že som mala naozaj veľmi pekné ohlasy, takže sa nad tým zamyslím, že ako by tie šaty mali vyzerať,“ prezradila Nela.

Seriálovú svadbu uvidíte v Nemocnici už čoskoro a necháme sa teda prekvapiť, kto si nakoniec získa srdce Rebeky. Čoskoro vám prinesieme aj ďalšie fotografie či rozhovor s Nelou o tom, ako vidí svoju svadbu aj v reálnom živote. Pozrite si fotky zo seriálovej svadby Rebeky v galérii nižšie v článku!

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!