Prekvapenie! Herci z Nemocnice vo vianočnom videoklipe: Aha, ako to na nakrúcaní vyzeralo!

Aké by to boli Vianoce v Nemocnici bez vianočnej pesničky a veselého videoklipu? Vaši obľúbení herci - lekári a sestričky, pre vás pripravili prekvapenie! Už čoskoro uvidíte už druhý vianočný videoklip seriálu Nemocnica. Ten minuloročný mal mimoriadny úspech!

Aj tento rok sa vaši obľúbení herci a herečky stretli na nakrúcaní špeciálneho vianočného videoklipu seriálu Nemocnica. Nálada bola perfektná, atmosféra dokonalo vianočná a nechýbali ani vianočné rekvizity. Všetko bolo skrátka pripravené tak, aby sme k vám domov preniesli len tú najlepšiu náladu. Oproti minulému roku sa mnoho vylepšilo a pribudli aj nové tváre do seriálu, ktoré sú tak aj novými tvárami vo vianočnom videoklipe.

Uvidíte v ňom všetky vaše obľúbené postavy. Doktorku Zuzanu, Filipa, Adama, Rebeku, Romana, všetky sestričky a mnoho ďalších. Celodenné nakrúcanie si naši herci užili naplno a bolo vidieť, že sa perfektne naladili na samotné Vianoce. Pozrite si zábery z nakrúcania klipu v galérii, nižšie v článku! Minuloročný vianočný videoklip nájdete vo videu HORE.

Na vianočný videoklip seriálu Nemocnica sa môžete tešiť už čoskoro!