Posledná časť Nemocnice v tomto roku je tu: Pozrite si exkluzívne prvé minúty krásnej svadby!

Posledná epizóda Nemocnice v tomto roku je tu a prináša množstvo zvratov a noviniek! Zrodí sa nový život a nejaký aj skončí. Niektoré vzťahy sa vykryštalizujú, iné nie. Čaká nás ale obrovská udalosť. Rebeku uvidíte konečne ako nevestu!

Rebeku povedie už dnes večer k oltáru doktor Čierny. Bude z nej prenádherná nevesta. Čakať ju tam budú všetci, ktorých má rada. Tradičná svadba to ale nebude. Udeje sa na nej totiž niečo, čo by ste možno nečakali. Tak či onak, všetci budú vyzerať nádherne.

Čo nám o nakrúcaní tejto svadby a svadobných šatách prezradila Nela Pocisková?

Dnes odvysielame poslednú epizódu v tomto roku a vy sa máte rozhodne na čo tešiť. Vzťahy sa opäť nejako vyvinú a osudy našich hlavných hrdinov vás rozhodne prekvapia. V novom roku sú ale pre vás pripravené opäť skvelé príbehy vašich obľúbených lekárov, ktorých vzťahy budú ako inak, rozhodne nepredvídateľné. Máte sa na čo tešiť a my veríme, že sa spoločne v novom roku uvidíme pri obrazovkách televízie JOJ, spolu s vašimi obľúbenými doktormi zo seriálu Nemocnica, ktorí sa na vás, aj so svojimi osudmi, budú opäť tešiť! Sledujte Nemocnicu znovu v januári 2023!

Sledujte poslednú epizódu seriálu Nemocnica v tomto roku, už dnes o 20:35 na JOJke!