Odhalila tajomstvo!? Nela Pocisková otvorene v rozhovore: Bude mať svadbu aj v reálnom živote?

Herečka Nela Pocisková má za sebou už niekoľko seriálových svadieb. Tá v Nemocnici síce skončila šokujúcim odchodom ženícha, no nevesta bola prenádherná. Ako to má Nela v súkromí? Chystajú sa oficiálne spečatiť svoju lásku s partnerom Filipom Tůmom?

Nela Pocisková nám v rozhovore prezradila, že sa už o svadbe doma samozrejme bavili. Je to totiž téma, na ktorú sa ich mnohí pýtajú takmer stále. „Zhodou okolností sme sa v poslednom období o tom bavili s Filipom. Takže už si nemáme čo vymyslieť, už máme trošku väčšie deti, už ani tá korona veľmi nie je, takže asi by sme mali nad tým začať premýšľať, lebo strašne veľa otázok chodí na nás,“ prezradila nám Nela v rozhovore. Zdá sa tak, že je to pre nich aktuálna téma. Oni sami ale svadbu až rýchlo organizovať nepotrebujú. „V zásade to neriešime, máme deti, takže sa vnímame ako rodina, takže to nám stačí,“ dodala v rozhovore herečka.

Vedela by si ale herečka predstaviť, žeby sa vydávala v takýchto šatách aj v reálnom živote? „Toto je tá otázka. Ja som váhy, viete. To je ťažký život, lebo ja mám každý deň inú predstavu, každý deň mám iný pocit, že ako by som si predstavovala, aby moje šaty vyzerali,“ vysvetlila nám. Zdá sa ale, že je Nela celkom naklonená aj k podobnej vizáži a šatám, aké uvidíte v seriáli. „Musím povedať, že som mala naozaj veľmi pekné ohlasy, takže sa nad tým zamyslím, že ako by tie šaty mali vyzerať,“ prezradila Nela.


Sledujte obľúbený seriál Nemocnica, opäť v januári 2023 na JOJke!