Aké sviatky má rád Alexander Bárta? Bez jednej veci si Vianoce nedokáže predstaviť!

Ako trávia sviatky vaši obľúbení herci z Nemocnice, aké tradície nikdy nevynechajú, ktoré jedlo či filmy milujú a na čo sa tešia zo všetkého najviac? Prinášame vám sériu rozhovorov, v ktorých vám priblížia, ako to u nich doma počas sviatkov vyzerá. Na Vianoce sa veľmi teší aj seriálový Filip Balog, herec Alexander Bárta. Bez čoho si sviatky nedokáže ani len predstaviť?

Rodina, pohyb, dobré jedlo a pokoj. Aj toto sú veci, ktoré sú počas nie len štedrého dňa, ale aj počas celých sviatkov pre herca veľmi dôležité. „No ja si ich neviem predstaviť bez toho, žeby boli okolo mňa moji blízki, moja rodina. To je na prvom mieste a potom asi nejaký ten pokoj a spomalený čas a k tomu patrí aj pohyb. Či už lyžovanie alebo prechádzka, tak to a myslím, že aj stretnutie s priateľmi,“ prezradil nám Bárta v rozhovore.

Nemocnica - Alexander Bárta Zdroj: TV JOJ

​Zaujímalo nás, ako to má herec s jedlom. Čo nesmie chýbať na ich štedrovečernom stole a ktoré jedlo robí ich sviatky tými pravými? „Moja žena fantasticky varí, takže ja mám rád všetko, čo robí. Musím povedať, že mám strašne rád jej kapustnicu, jej vianočnú štólu, ktorú robí a robí ešte, a to nie len pre našu rodinu, ale aj pre našich známych a kamarátov, domáci vianočný koňak,“ dodal Alexander Bárta v rozhovore. Čo sa týka darčekov, preferuje skôr zážitky. Raz dostal dokonca ako dar lístky na zápas Ligy majstrov. Čo nám ešte o sviatkoch prezradil? Dozviete sa rozhovore, vo videu HORE!

Nenechajte si ujsť Nemocnicu opäť v januári 2023 na JOJke!