Nela Pocisková vysvetlila svojim deťom čaro Vianoc krásnym spôsobom: Pozrite, čo im povedala!

Ako trávia sviatky vaši obľúbení herci z Nemocnice, aké tradície nikdy nevynechajú, ktoré jedlo či filmy milujú a na čo sa tešia zo všetkého najviac? Prinášame vám sériu rozhovorov, v ktorých vám priblížia, ako to u nich doma počas sviatkov vyzerá. Na Vianoce sa veľmi tešila aj Nela Pocisková. Ako svojim deťom vysvetlila, kto nosí darčeky?

Od kedy je Nela Pocisková mamou, vianočné sviatky majú pre ňu úplne nový rozmer. Nie nadarmo sa hovorí, že detská radosť je tá najväčšia radosť. „Vianoce sú moje najobľúbenejšie sviatky v roku, každý rok sa nesmierne teším na atmosféru,“ prezradila nám o sebe herečka. Navyše, vysvetlila nám, že u nich doma je ten zázrak Vianoc ešte zahalený rúškom tajomstva. „Teším sa, že majú tajomstvo tých Vianoc a ten zázrak tam stále nejak funguje. Je to nádherné sa na nich pozerať,“ povedala nám Nela v rozhovore.

Nemocnica - Nela Pocisková Zdroj: TV JOJ

U nich doma tak nosí darčeky Ježiško a Nela to nezabúda svojim deťom pripomínať pravidelne, počas celého roka. „Ja im hovorím celý rok. Snažíme sa ich viesť k viere. Snažíme sa celoročne, ja im vždy vravím, keď sa niečo udeje, napríklad keď Hektor spraví niečo Lianke alebo majú nejaký rozpor, tak hovorím, že Ježiško to vidí a všetko Ježiško vidí,“ dodala s úsmevom. Pred sviatkami mali dokonca jednu veľmi milú povinnosť. Spoločne totiž spísali na papier svoje želania. „Píšeme listy Ježiškovi. Strašne sa tešia už len z toho, keď ten list zmizne, lebo my ho dávame za okno,“ vysvetlila nám herečka. Viac o ich vianočných sviatkoch sa dozviete vo videu HORE!


Sledujte seriál Nemocnica, opäť v januári 2023 na JOJke!