Scenáristka Danica Hričová odhalila horúce detaily Nemocnice: Nové postavy aj veľké zmeny!

Scenáristka a kreatívna producentka Nemocnice, Danica Hričová, nám prezradila horúce detaily nových častí obľúbeného seriálu Nemocnica. Čakajú vás nové postavy, nové herecké osobnosti aj veľké zmeny. Na čo sa môžete v nových epizódach tešiť?

Scenáristka a kreatívna producentka Nemocnice, Danica Hričová, vytvorila viacero úspešných projektov pre televíziu JOJ. Medzi obľúbené patria rozhodne Divoké kone, Vlci či Nový život. Mimoriadne úspešný seriál Nemocnica je taktiež formátom, na ktorý môžu byť tvorcovia právom hrdí. Kým doteraz stála scenáristka a kreatívna producentka za jednotlivými príbehmi postáv, najnovšie ju môžete sledovať aj v úlohe pediatričky. Čo nám prezradila o nových častiach seriálu? Čo nás v Nemocnici čaká a neminie?


„Tak toho bude, to sa majú na čo tešiť!“ Týmito slovami začala kreatívna producentka Nemocnice opisovať, čo nás v nových častiach vlastne čaká. Je teda jasné, že to bude skutočne zaujímavé a že sa je naozaj na čo tešiť. „Jednou zo zaujímavostí Nemocnice je to, že tie nápady sú pre nás nevyčerpateľné, že stále pracujeme v tom úzkom tíme scenáristov a stále tie postavy, s ktorými sme zžití, nám ponúkajú ďalšie spôsoby rozvoja,“ vysvetlila nám Danica Hričová. Zároveň dodala, že o ďalšom vývoji postáv často diskutujú aj so samotnými hercami, ktorí majú svoje postavy navnímané do posledného detailu.

Nemocnica - Danica Hričová Zdroj: TV JOJ

Niektoré zmeny v seriáli boli naznačené už v posledných epizódach pred sviatočnou pauzou. „Dočkali sme sa novej riaditeľky, ale Hauptmanna sa nezbavíme,“ prezradila Hričová. „Na konci série máme prekazenú svadbu a to budeme rozvíjať v ďalšej sérii,“ pokračovala a poukázala aj na nové a dychberúce nemocničné prípady, ktoré uvidíme. „Máme veľmi zaujímavé nemocničné prípady, inšpirujeme sa skutočnými prípadmi, robili sme teraz unikátnu operáciu novorodenca, ktorá sa robila reálne teraz v Ružinovskej nemocnici,“ prezradila scenáristka.

Danica Hričová odhalila aj mená niektorých nových postáv, ktoré uvidíte v novej sérii Nemocnice. „Budeme mať zaujímavú postavu, je to mladučká sestra Ivanka, ktorú hrá veľmi nádejná a talentovaná herečka Ivana Kološová a vznikne tu taký romantický trojuholník medzi Dušanom a Radkom,“ povedala nám scenáristka v rozhovore. Je tak jasné, že to bude zaujímavé. Ďalším prekvapením pre divákov a diváčky bude aj príchod skvelého a známeho slovenského herca. „Do nášho seriálu zavíta Milo Kráľ,“ dodala Danica Hričová na záver. Nuž, bude to opäť poriadne nadupaná séria. Pozrite si upútavku! 


Nenechajte si ujsť nové časti obľúbeného seriálu Nemocnica už 10. januára o 20:35 na JOJke!