Nela Pocisková sa vrátila k svojej veľkej vášni: Toto by ste na ňu zrejme netipovali!

Herečka Nela Pocisková sa po niekoľkých rokoch vrátila k niečomu, čo doslova miluje. Pred nejakým časom sa toho vzdala, no teraz je všetko inak. Tipovali by ste na ňu, že má záľubu práve v tomto?

Nela Pocisková sa venovala jazde na koni už od útleho detstva. „Keď som bola maličká, tak keď som mala asi desať rokov, bývala som pri dedine Miloslavov. Tam som jazdila ako malé dieťa,” prezradila o sebe herečka. Tá miluje kone celý svoj život a vždy túžila aj po jednom vlastnom. Tejto svojej záľuby sa však musela vzdať pre iné povinnosti. „Začala škola, krúžky, potom robota a vždy som tak, akože, keď sa dalo, odbiehala k nejakým známym alebo ku kamoške, alebo k takým, ktorí mali nejakého koníka a vždy sme tak vybehli na nejakú prechádzku, ale nikdy som sa k tomu jazdeniu až tak akože nevrátila,” vysvetlila Nela.

Späť ku koňom ju napokon priviedla jej dcérka Lianka. „Povedala som si minulý rok, že mám dobrý dôvod, pretože ona už môže, tak som začala chodiť s ňou, takže vlastne chodíme obidve od minulého roka,” prezradila herečka. Ako sama hovorí, pri koňoch sa cíti ako v siedmom nebi. Bolo tak len otázkou času, kedy sa tomu začne venovať opäť. Zdá sa, že jablko nepadlo ďaleko od stromu a Lianka pokračuje v šľapajach svojej mamy. Podľa Nely to jej dcérku mimoriadne chytilo a tak vždy, keď má tréning o deviatej ráno, je už o siedmej vychystaná a nemôže sa dočkať. Viac sa dozviete vo videu HORE!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @pociskova.nela

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!