Róbert Sipos si prácu v seriáli Nemocnica užíva: Okrem herectva ho to tiahlo ešte k tomuto!

Róbert Sipos je súčasťou Nemocnice už nejaký ten piatok. Príležitosť zahrať si v jednom z najobľúbenejších slovenských seriálov si o to viac váži. V čom je pre neho Nemocnica ako rodina?

Róbert Sipos stvárňuje v seriáli Nemocnica postavu menom Radko, ktorého si diváci rozhodne obľúbili. Keď sa Radko objavil na scéne, bol vážne chorý a zvládnuť ťažké chvíle mu pomáhala doktorka Agáta, ktorú hrá v Nemocnici Anna Nováková. Ako nádejný medik získal na urgente prácu a tak ostal v seriáli ako pevná súčasť tímu. „Čo som bol od prvého dňa prekvapený, že som sem prišiel a nebolo tu niečo, žeby ma odkladali na vedľajšiu koľaj, ale hneď aj tie stálice a hviezdy veľké prišli a že čau, čau, čau, ja som ten a ten takže to bolo veľmi príjemné,” vysvetlil nám Róbert v rozhovore.

Herec nám prezradil, že si časom zvykol na prácu aj tento žáner a že na nakrúcanie chodí veľmi rád. „Je to taká rodinka, že si môžem naozaj povedať, že odchádzam do práce, ktorú mám naozaj rád,” dodal herec. Čo ste o ňom rozhodne netušili je, že chcel byť pôvodne psychológom, nie hercom. „Chcel som byť psychológ ešte na strednej, potom som začal chodiť na semináre z biológie a zistil som, že asi nie,” Róbert nám ďalej o sebe prezradil, že dlhodobo hrával futbal, športoval, až sa napokon dostal k ochotníckemu divadlu, v ktorom sa začala kryštalizovať jeho herecká cesta. Nuž a dodnes cestuje ako hosťujúci herec za prácou po Slovensku.

Sledujte seriál Nemocnica každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke.